Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Learazva: Might & Magic Clash of Heroes
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azért ez két nem kis dolog.

-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon ajánlom, én hónapokig elvoltam vele! Sajnos net kell hozzá, pedig nem igazán netes játék, csak annyi online funkciója van, hogy meg tudod nézni mások városait, barátokat szerezhetsz, meg netes mentést csinálhatsz facebookon keresztül. +1 Rossz hír ami miatt abba hagytam, hogy van benne egy orbitális bug. (legalábbis volt, amikor játszottam vele) Rendszeresen eltűnt a mentésem, igaz, nem kapcsoltam össze facebookal, mert nem akartam idegesítő Megapolisos infókat kiteteni a falamra. Úgyhogy vagy csinálsz egy kamu facebook fiókot, vagy együtt élsz a veszéllyel.

Bocsi hogy hosszú lett

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kifejezetten nem 3D-set kért.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én még hozzá tenném a következőket:
Én nagyon szeretem ezeket a játékokat, ha meg nem akarsz fizetni, az Avabelt kifejezetten ajánlom, nagyon klassz játék!
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Én mostanában a Totem Runnerel játszom. Szép, ötletes, kellően nehéz és még ingyenes is, úgyhogy sztem egy próbát megér.
-
Might & Magic Clash of Heroes-t leárazták 1 USD-re!
Nagyon jó, nekem PC-re megvan (most már Androidra is).Adventure Bar Story 1.44 USD (ez egy JRPG, úgy nézem, a jobbak közül)
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jó RPG? Hogyne!

Age of Pirates RPG
Andor's Tail
Arcane Quest
Dungelot
Dungeon Ascendance
Dungeon Village
Cyber Knights RPG (talán még épp le van árazva)
Cyberlords Arcology
Kingturn RPG
Knights of Pen & Paper (talán még ez is le van árazva)
Mighty Dungeons (talán a legjobb)
Star Traders RPGEgyéb kérdés?

-
busman
veterán
Sim city-hez hasonló gémet keresek..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudtok valami jópofa klasszikus RPG-t? Ne legyen 3D-s, tehát ne akciójellegű legyen, csak jó történettel, fejlődéssel stb. és egy 5,5-ös kijelzőn is legyen élvezhető.
Az a rossz a Playben, hogy ma már minden 2. játékot naaagy tabletre optimalizálnak, ami rendben is van, meg van is, de az nincs mindig nálam ugyebár.
Köszönöm.

-
Amazon appstore-ban ma a Granny Smith ingyenes, jó cucc.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi!
-
5381
aktív tag
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ezzel akarják erősíteni azt a képet a nyugatiakban, hogy ők jobbak, mint a keletebbre élők.
Holnap behozom a tabletet a melóhelyre és meglesem itt tudom-e telepíteni. Itt nem magyar IP címet oszt ki. A MindigTV app se megy, mert hogy nem Magyarországon vagyok szerinte.
-
tomee007007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ravensword, Aralon, Horn (Tegra only)...ezek mind TES szériához hasonló rpg-k...
-
MurdR
veterán
Új őrület: 8 ball pool. (Miniclip). Beleszerettem, a legjobb multis pool. FB kompatibilis, realisztikus. Egy óra alatt 3-4 mb-ot eszik, edgen bőven elvan.

-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Mondanátok nekem jó autós vagy versenyzős játékokat, amivel jól le lehet kötni az időt?
Előre is köszönöm!!
-
Bozek
nagyúr
Play-ről származó APK a hozzá tartozó OBB fájllal együtt. Viszont a frissítések nem valószínű, hogy működni fognak, lévén ha nem másolja be az ember az OBB fájlt a megfelelő mappába, akkor kiírja a játék, hogy nem lett megvásárolva. Bár ez érdekes, mivel ingyenes.
Amúgy Te tudsz olyan programot, amit külső forrásból telepítve is frissít a Play? -
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
GTA3 van Androidra.
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok ajánlani sandbox játékokat? Pl. GTA, vagy RPG játékok amik open world-ben játszódnak. Thx
-
Yayoh
aktív tag
Eltudom küldeni a PvZ 2-t ha valakit érdekel.
-
assemble
addikt
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ja, tényleg nem. Remélem kint Londonban (jövő héten) ráengedi majd tölteni a tabletemre.
(#5450) AlexWolf: Magyarországgal van baja (régiókorlát), csak béna a store és ilyenkor azt írja ki, hogy nem kompatibilis. Amúgy idővel biztos leveszik ezt a korlátot, csak hát idegesítő...
-
etooo
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor megpróbálok egy.kettőt. Egyébként igen, most ismerkedem az androiddal. Eddig kimaradt az életemből...

-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan játékokat, amik elfutnak egy Fonepaden? Nincsenek nagy igényeim...:-) Szókirakóval is tök jól elvagyok. Nincsenek húzó nevek ilyen gépre?
köszi előre is
-
xenom0rph
őstag
Megjelent a Clash of clans ....

-
dokee78
félisten
Játszogattam rajta,de ezt sem tartom olyan jónak,mint a Sentinel 3: Homeworldőt.

-
drmotto
őstag
FIFA 2014:
"This week only – get a FREE Gold Premium Pack!" -
Srácok, Defense Technica új tower defense, és nagyon jó! Hónap végén jön a PC-s változat is.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mint a valóságban, ott ül az asztalnál a képernyőn a DM (dungeon master, mesélő), meg a játékosok, és mindenki mondja, hogy mit csinál. Persze ennél azért bonyolultabb, pl a harc olyan, minta JRPG-kben.
Ha élőben nem játszottál még szerepjátékot, akkor nem hiszem, hogy ez így nagy élmény lenne neked.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Attól tartok, nem értem teljesen, miben más ez a pen&paper stílus. Az RPG-t értem, fejlődés, szörnyek, stb.
-
Srácok, a Knights of Pen & Paper most le van árazva, és mindenkinek ajánlom, aki játszott szerepjátékot élőben (úgy értem, nem számítógépen), mert hatalmas élmény.

-
fdisk
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tökéletesen játszható.

Nem akad, nem laggol. -
FZsolt15
aktív tag
Ma ingyenes Amazonon a Joining Hands 2

-
+ 1 kingdom rush és frontiers

-
looser
addikt
Ismeritek a Wingsuit-ot? Hétvégén mutatták nekem, teljesen rákattantam, a full is csak 250 Ft.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
DefendR a legjobb, még ezek is jók:
Anomaly Warzone Earth
Anomaly Korea
Castle Mine
Radiant Defense
Jelly Defense
FieldRunners 2
ToyDefense 2
Tower Defense
Bloons TD 5
Plants vs Zombies
Kingdom Rush -
VD
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mind a kettő eszméletlen jó. A Frontiers kvázi egy második rész.
Játszottam 4,3" is, ott sem rossz, de egy 10"-os tabon jobban élvezhető ez a fajta játék.
-
BDave
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kingdom Rush
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Castlemine mellett tudtok ajánlani valami jópofa tower defense játékot?
-
Jumbozorz
senior tag
-
Sonja
nagyúr
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Köszönöm, ez jónak tűnik!

-
sharkybacsi
tag
-
assemble
addikt
Miert nem futtatod konkretan a Scorched Earth-ot egy DOS emulatorral?
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki Scorched Earth stílusú játékot (Worms, tudom)?
Jó lenne pont ilyen tankokkal.

-
dokee78
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincs ps-em.

-
erikke17
őstag
Üdv, ilyen nagyméretű játékokat, hogy kell telepíteni? Addig ül hogy Play-en letöltöm mint egy átlagos játékot. Majd ha elinditom játékot letölti többi filet? Gondolok itt pl Real Racing vagy Dead Trigger játékra..
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)