Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
deus ex-ről és PvZ 2-ről mi hírek vannak ? nem jó ez hogy minden csak ici pici iphone kijelzőre jön.

-
assemble
addikt
Rabbids Big Bang (Rayman)
Nem jatek, hanem app, de erdekesnek tunik: Microsoft Remote Desktop
-
Tidzsimon
őstag
A final fantasy 5 le van értékelve 11 dollárra. A a hetediket várom már, valahogy emulátorral nem az igazi, hátha javítanak a grfikán is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Where's my water 2 miért indul el állandóan hanggal, mikor én ki szoktam kapcsolni?
-
Hegasus
senior tag
válasz
AlexWolf
üzenetére
én inkább csak dead trigger koppintásnak vélem... jah dehogy hisz ez az űrbe van!

btw: én annyira tudom utálni az ilyen zombis játékokat (minden platformon)... ha szörnyekkel vagy emberekkel lenne azt mondom adok egy próbát, de meglátom hogy valami "zombie" és nevetve fordulok el tőle... ez afféle divat szó lett, (mint az innováció) valahová bedobják és máris garantált a
sikerrajongás... -.-" -
Maxtreme
addikt
-
eastone1
senior tag
Megoldható valamiképp a halo spartan assault honosítása droidra?

-
pepe10.10
tag
Tudnátok nekem mondani olyan játékokat, amit BLUEETOOTH-on keresztül tudok multiplayerben játszani? (vagy Wifin csak ne kelljen hozzá internet kapcsolat) PL: Tank 1990 worms stb... előre is köszi !

-
válasz
v_angelus
üzenetére
Először én is azt hittem, aztán láttam, hogy vásárlásnál keychain-ként hivatkozik rá, szóval sejtettem, hogy több kulcsot tartalmaz (gondolom a 3 kulcsot a FB miatt találták ki, hogy több embert kelljen bevonni). Bár szerintem valamelyik következő frissítésben is tuti lesz valamilyen kötelezően megvásárolandó dolog, ha tovább akarsz menni.
Egyébként a mai Mystery duck epic fail volt: 50 pálya látszik, de a 45. után van egy deszkapalánk, ami nem enged tovább, "More coming soon" felirattal. Emiatt a 46. pálya nem is indítható, persze a Mystery duck ott várakozik rajta, így apróbb nehézségekbe ütközik elindítani

-
Valaki próbálta a Robotic Planetet? Vélemény?
-
napi ingyenes amazon játék: Traktor Digger 2 - HD - (ad free)
-
Csak egy helyzetjelentés:
Végigtoltam a Where's my water 2 eddig megjelent pályáit (ez 387 kacsát jelent). A pár napja kiadott frissítés (1.0.1) megoldotta az energy bar kérdését, azóta fél óra játék után ment le kb. a feléig a csík, annál többet meg úgyse játszottam egyszerre, szóval egyáltalán nem zavart be (valószínűleg túl sok volt az anyázás, és finomítottak, mert eredetileg 9 pályaindítás után elfogyott az energia - ez kb. 3-5 perc játék - és másfél óra alatt töltődött fel újra). A pályák az elején elég könnyűek voltak, a végére azért nyújtott elég kihívást, és az, hogy egy pályát 3-4 különböző módon is meg kell csinálni, növelte az élvezeti értékét.
Nemrég írtam itt, hogy szenvedek a kulcsokkal, hogy a 30. pályán át lehessen jutni. Ezt úgy lehet megkerülni, hogy vagy FB-n játszó ismerősöket kell spamelni (bár ez ahogy olvastam, bugos, és csomóan anyáznak, hogy nem megy), vagy 1 dollárért kell venni egy kulcscsomót. Az utóbbit választottam, továbbengedett és utána letoltam a maradék 15 (-ször 3-4) pályát. Amíg nem jön új pack, addig minden napra van egy mystery duck-begyűjtés az eredeti pályákon, hogy legyen miért elindítani a cuccot. Összességében azalatt, amíg csak iOS verzió volt kint, elég sok negatív kritikát olvastam a játékról (középpontban a pénzhajhász IAP-szívatásokkal), ehhez képest kellemesen csalódtam. Amiben szerintem jobb is, mint az első rész, az a grafika, és az egész UI sokkal dinamikusabb és szmúszabb. Ja, meg kiszedték belőle a gördítősávot, ami az első részben szerintem baromira nem user friendly, mindig akkor rántottam rajta véletlenül egy nagyot, amikor épp tök mást akartam csinálni
-
Hegasus
senior tag
válasz
vonyarc
üzenetére
amúgy szerintem erre gondolsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jajj nem bírtam kihagyni
komolyra fordítva a szót, ilyesmi volt nem? ilyenből nagyon sok fajta van, de a lényegük ugyanaz. -
assemble
addikt
-
vonyarc
tag
Melyik az a játék, amiben színes drazsészerű valamik vannak?
Bocs a hülye leírásért, villamoson láttam valakinél. -
F-ECT$
titán
RR3 kérdés: ha Endurance módban van még 82 másodperced, és előtted egymáshoz közel megy 3 autó, akkor
a) elhúzol mind mellett, "elpocsékolva" az értük kapott másodpercek egy részét
b) hagyod lemenni az órát (=követed őket), és csak akkor mész el egyesével mellettük, amikor hiánytalanul megkapod a 10 másodpercet értük
c) ? -
törölt tag
Rovio lement gagyiba.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
drmotto
üzenetére
Xposed frameworknek van egy modulja, ami azt ígéri, hogy bármi letölthető, eddig műkszik. Root kell hozzá, meg egyéb nyalánkságok, én nem is emiatt a modul miatt használom. Teljes leírást ne kérj, hosszú volna, keress rá az xda oldalán.
ui. Play store fixes néven fut a modul. -
Nem régen megkérdeztem egy fejlesztőt, hogy az amúgy ingyenes alkalmazása miért van letiltva Magyarországon a play-en, és azt válaszolta, hogy túl sok negatív értékelést kapott tőlünk.
-
kovsol
titán
Közben megpróbáltam a melóban az AT&T -s nettel is ami külföldi IP -t ad. Steamen pl fontban tudok itt vásárolni, de a Play Store továbbra is magyar marad hiába lépek itt be.
Na mind1 ingyenes játékokat se engednek itt hazánkban leszedni sajnos.
Pedig tucatnyi progit megvettem már tőlük pénzért is. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A Play ÁSZF-el így sincs összhangban az ilyesmi. A tabletemre (Galaxy Tab2 7.0) nekem is torrentről van a Real Racing 3, mert valami okból nem támogatott, pedig szépen fut. A telefonomra (Galaxy SIII Mini) elérhető, pedig nem sokkal erősebb szerintem a hardvere.
-
Na, megvettem a keychain-t (99 cent), és innen már elvileg végigtolhatom az összes pályát, ami eddig a játékban van. Szóval 3 dollár helyett 1-ért enged mindent kilockolni, az meg nem vészes. Bár gondolom, későbbre is raknak majd még be ilyet, de ha nem szállnak el az árakkal (úgy mint pl. az energy bar-nál), akkor az még belefér.
-
kovsol
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Felraktam a Vpn One Click progit és hiába állítom át angliára, usa stb akkor se jelenik meg letölthetőnek a tableten.
Pedig kedvenc játékom volt PC -re.
-
saelin
veterán
Dungeon Keeper! Sajnos ez sem érhető el magyar földről...
(Na meg ez is.)
-
A Where's My Water 2-ben eljutottam a 3 kulcsig (30. pálya). Van lehetőség ingyen kulcsot szerezni? Ha nincs, akkor jól látom, hogy 3 dollár a 3 kulcs? Aztán az is kérdés, hogy ha megvenném, akkor ez a 3 kulcs csak továbbengedne, de ha pl. resetelném a játékot, akkor vehetném meg újra, vagy a FB-profilhoz kötődik, esetleg a google-accounthoz? A feleségem is játszik vele, tehát nem mindegy, hogy ha ő eljut ide, neki is meg kéne-e venni a kulcsokat.
Mielőtt egy centet is fizetnék erre a játékra, jó lenne tudni, mit is kapok a pénzemért...
-
FZsolt15
aktív tag
Batman Arkham Origins - Mobile Announce Trailer
Androidra valamikor karácsony környékén lesz elérhető.
-
Tudja valaki Pc-én lehet majd játszani a kingdom rush frontiersel ? A sima az futott böngészőből...
-
air
nagyúr
válasz
bluefire55
üzenetére
Play keresés: multiplayer over wifi
-
-
air
nagyúr
válasz
bluefire55
üzenetére
Mi az, hogy "wifis" játék?

-
bluefire55
csendes tag
Hali, valami wifi-s játékot keresnék, mindegy, hogy milyen kategória, csak menjen egy Sony erricson live-n
-
xenom0rph
őstag
Clash of clans-szal játszik valaki?
-
5381
aktív tag
Headless
Már az ötlet is zseniális, hogy egy levágott fejű csirkével kell nyomulni
-
v_angelus
tag
Megjelent: Governor of Poker 2
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én sem úgy születtem, hogy tudtam.