- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
-
szaszab
aktív tag
válasz
#45553408 #106579 üzenetére
"Már csak egy....
" se.
Megnéztem magamnak ezt a Media-ban, lőttem vele pár fotót, majd lefotóztam ugyanazt az Xperia SP-vel is. Áttöltöttem az SP-re a P70-nel készített képeket, összehasonlítottam, és nem mondom, hogy a P70 jobb képet csinál, de azért nem olyan rossz, mint vártam.
A OneplusTwo-ra nem várok, mert ha DS-es lesz is, bőven 100k felett fog kezdeni, ami nekem a lélektani határ.
A P70 jobbnak tűnik sokkal, mint a Honor 4X. Jobb CPU, több memo... Igaz, egy húszassal drágább is.
Már csak az a kérdés, honnan érdemes újonnan megrendelni/megvenni...
-
szaszab
aktív tag
válasz
#79335424 #106592 üzenetére
Azért megvárom a Oneplus Two-t, DS képes lesz-e. Amiről hivatalos forrásból túl sok infót nem tudtam összekaparni. No de majd 27-én
-
szaszab
aktív tag
válasz
#79335424 #106589 üzenetére
Azért barátnőm Lumia 735-ével egész szépeket lehet lőni. De nyilván a körömpiszoknyi (se) objektívnek (sic!) elég szűkösek a korlátai. És akkor itt jön KÉPbe, hogy nem óriásplakát a cél, de még csak nem is 15*10-es fotóalbum... Hanem instagram, facebook, stb.
Az pedig kérdés marad (amíg nem tapasztalom meg személyesen, de sajnos egy ismerősömnek sincs ilyenje), hogy a Lenovo P70 használható képeket készít-e ilyen célra...
-
szaszab
aktív tag
válasz
#32577792 #106570 üzenetére
Hali!
Én is pont ezek között filózom, de a Lenovo a silánynak mondott kamera miatt nálam kiesett.
Egy Xperia SP-t tervezek leváltani szeptember környékén. Bár az SP-t lassan bármi kenterbe veri...Mondjuk én megvárom a Oneplus Two specijeit. Ha "elérhető" áron dobják piacra, és dual sim-es lesz, akkor befizetek egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest