- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Na csak sikerült Menteni az MTK Droid Toolsszal. Nem mondom...1,2 GB a telón és 3,6 GB a PC-n. Köszönet Cappa72-nek.
Alaposan áttanulmányoztam az ő leírásait is. Az ideiglenes Root jog megszerzésével volt baja az MTK D.T.-nak. Factory Mode szívás volt ugyanis nálam is KÍNAI a gyári recovery
Na ezt inkább nem piszkáltam, mert még egyik csájniz nyelvjárást sem vágom annyira...
Csináltam egy framarootot és feltettem a nekem megfelelő CWM R.-t is. Először ezzel mentettem. Utána mentettem a Droid Toolsszal. Így már hozzáfért a progi amihez akart. De itt is volt tanulság. Bekapcsoltam a Repülő módot, mondván senki és semmi ne zavarjon. És Nem tudta végig megcsinálni a backupot. Kb. félórát még vártam potyára aztán újrakezdtem az egészet. Repülő mód off. És pikk-pakk kész lett. Aztán mentettem a SnapPea nevű programmal is Appokat, kapcsolatokat. Remélem van valami gyakorlati haszna ennek a programnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest