- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris #58330 üzenetére
Szia! Ezekre is tudnál majd válaszolni?: "Ha jól láttam a zopo webololdalának képein, MIRACAST vagyis tükörkijelzőmód is van benne (lásd még wireless display). A beállítások> Megjelenítés menüpontban megtalálható a vezeték nélküli kijelző opció? Gondolom, az SU-t a Zopo tette bele alapból."
Néztem a Minideal-t, ahonnan rendelted és ott nem láttam , hogy volna hozzá tok, fólia stb. Ezért valószínű(sajna) drágábban rendelek a Zopo-ról, vagy esetleg csak a kiegészítőket a ZopoMobileShop oldaláról, mert azért 20$ a különbség. Bár a 2x es szállítással már lehet ugyanott vagyok költségben. Ezért kérdeztem rá a rootolásra is. Bízom benne, hogy gyári...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest