- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mekker #101183 üzenetére
Szia. A kollégám a jiayu F1 én használ ilyet. Mostmár közel 1 éve rajta van. Őszintén szólva mikor felragasztottam neki, úgy voltam vele, hogy max 2 hét és tehetem fel neki a pót ragasztó csíkot. Ennek ellenére a mai napig abban van a teló ráadásul esett nem keveset. Szóval meglepően tartós. Az más kérdés, hogy én pl. biztos nem ragasztgatnám össze a telefonom hátlapját. Viszont amit svgyula kolléga ajánlott az megfontolando. Ha a szilkikon tokot beragasztod az védeni is fog ráadásul az nem fogja karcolni a telefon sarkait kivételkor, mint egy műanyag tenné. Persze ehhez kicsivel nagyobb tokot kell nézni, némi átalakítással.
-
nyisziati
veterán
válasz
mekker #101183 üzenetére
Ja, vagy 2 hónapig ilyet használtam a jelenlegihez. Először tartottam tőle én is, aztán meggyőzött. Nagyon stabil, észre sem venni, hogy különálló tok. Aztán kicsit vastagnak találtam, úgyhogy lecseréltem egy szilikon tokra. De a minőségével nem volt gond. A kis csatlakozófülben lévő mágnesre kell figyelni, mert hajlamos kiesni, nekem mindkét ilyen tokból 1-2 hónap alatt kiesett. Talán pillanatragasztóval érdemes a szélén végigmenni, hogy ne tudjon szétnyílni. Vagy ha már szétnyílt, akkor a belső felületet megkínálni vele (mágnesestül).
-
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
mekker #83918 üzenetére
Azt ne felejtsd el hogy ami neked meg nekem hasznalhato az neki nem lesz az. Ergo ha belenyulnak valami spreadtrumos gagyiba, es beut a krach, egen-foldon nem talalnak supportot hozza. Meg egy gyari romot sem.10rugos telefont 3ezer kikuldeni. Egy normalis kozosseggel rendelkezo telefont meg az esetek donto tobbsegeben kisem kell kuldeni.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
mekker #83912 üzenetére
Hozzadobsz egy keveset es egy csaladi belepot az allatkertbe.
Komolyra forditva: pont gyereknek nem kell adni gagyit (mar ha van letjogosultsaga 10eves gyerek kezebe sajat okostelefont adni), mivel o nem fogja nezni hogy mit bir a cucc, a suli legmenobb sracanak a telefonjan ezek vannak akkor nekem is ezek kellenek es kesz...
10-15ezerbol meg beleposzintu sem nagyon jon ki. Kicsit dragabb a jiayu f1, magyarorszagrol magyar garival 25 korul a kezedben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest