Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
szili.tamas1 #83915 üzenetére
Szomszéd gyereke, szóval nem én szabom a feltételeket. Tudom hogy 15-ért zömével csak trágyát lehet kapni. Azért kérdezem mert azért azt mégse kéne hagynom, hogy egy teszkós A0-duálkór negyed giga ramos telefonnal szivassák. Szóval az árba nekem nincs beleszólásom.
Azt sem látom miért lenne baj, hogy egy 10+ éves gyerek kap egy telefont, amikor egy karácsonyi legókészlet is hétezernél kezdődik és azon bizony nem fut el az Angry Börcc.
Azt meg látom, hogy 20-22-ért már van pl. Jiayu F1, akkor alatta miért ne lehetne használhatót kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Foxpost
- GTA VI
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest