-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #92880 üzenetére
De igen, nagyjából ismerjük.
Semmi gond, majd rendelsz egy varázsgömböt az aliexpress-rőlRVR400
valamit félreolvastál...
a Honor 3x-ben van a 3000.es akku, ebben 2010-es van csak.Mondjuk annyit a méretéhez, hogy bár valóban kifejezetten nagy a fizikai mérete (kb egy Jiayu G4) de az ívelésnek köszönhetően lehet olyan, ami tökéletesen belesimul a tenyérbe.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #92867 üzenetére
Nekem is megvan a saját véleményem arról, aki egyből beszólogat, aztán eljátsza a nagy királyt, és még csak eszébe sem jut elnézést kérni.
Ha pedig nem személyes sértésnek vennél dolgokat, akkor rájöttél volna, hogy nem arról volt szó, hogy milyen fasza, hogy másnak rossz, de úgy látom, hogy Neked nem a technikai részletek a fontosak.(#92870) wwenigma: Semmiért sem, már senki nem várja, csak nem kell felsőbbrendűségeset játszani, mert szerintem már nem csak én unom, és részemről is ez volt az utolsó, hogy reagáltam az ilyen jellegű "mondanivalódra".
LG G3 and any other with Snapdragon for everyone . MTK
gpssucks. -
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #92824 üzenetére
Te miért veszel személyes sértésnek mindent? Gyári szoft volt rajta, de gondolom ettől még jobban felzaklatott lesz a lelkivilágod.
Persze igaz, mint nem vagyunk olyan okosak, hogy mindent tudjunk, mint egyesek itt a topicban.
(#92828) Upo: Ezek szerint Te még nem rendeltél az oldalról, de mégis reklámozod, mivel, ha végigkattintod, akkor rájössz, hogy az a teló nem annyiba fog kerülni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #92824 üzenetére
Csak kiváncsiságból kérdezem , nem kötözködök!! Szerinted egy 100K+ os telefonnál ami "high brand" elfogadható , hogy ìgy viselkedjen?? Mert teszem azt 1szer 2szer megcsinálja elfogadja az ember mert előfordul.... de hogy természetes legyen az nonszensz kicsit. Szerintem. De én valóban nem ismerem a G3 at és kb90% , hogy nem is fogom.
-
include777
aktív tag
válasz
wwenigma #92303 üzenetére
Hazudni nem akarok, de a real racing 3 levett grafikával ment rajta, de legyünk tisztában a dolgokkal, ez nem játékra való telefon
A kicsi aksi meg érdekes, mert nem éreztem annak amíg használtam, bár az is igaz, hogy csak az elején nyomkodtam agyon. A fiam face-re, meg 1-2 nem túl erőforrásigényes játékra használja + youtube-ra, erre megfelel.A kijelzője meg sz.tem igenjó
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
wwenigma #91856 üzenetére
A furcsizik kicsit enyhe kifejezes.
Sogor olyanokra panaszkodik hogy nem megy a lockscreen gomb ha bevan kapcsolva (nyilvan kikapcs-bekapcs funkciot ellatja), gyorsan merul (ez alap) wifit nem lehet bekapcsolni, csak 3-4 restart utan, komolyan, eg a pofam hogy en ajanlottam neki ezt a telot.
Amugy minirol lett rendelve, es f1 akkuval erkezet... Dispute nem ert el eredmenyt, mivel az f1 akku erosebb mint a g2f akku.
MT6582-es telot birtam volna ajanlani neki hasonlo arfekvesben, viszont a tepsit nem kamalja... -
szili.tamas1
senior tag
válasz
wwenigma #91848 üzenetére
A gyengebb akku is relativ. A sogoromnak rendeltem minirol g2f-et, cappa kipucolt romjaval gyakorlatilag a szemem elott merul le, es kozben tojast lehet sutni a hatlapon. Semmi extra, WLD semmit nem lat, alszik a telo. Kijelzore igencsak nem vagyok szkeptikus, kozel ket eve egy qHD lenovo a850-et nyustolok, ami a maga 5,5" -javal azert retinaszaggato lehet.
Arra szeretnek ravilagitani, hogy az F1, es az op3ndott kozott nagysagrendek vannak szvsz. Igazad van abban hogy az f1 felett van, node nem KICSIVEL. Nagyon. -
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #91822 üzenetére
Egyetlen utolsó post erejéig hajlandó vagyok elmagyarázni, hogy te is megértsd!
Nem mindenki budapesti, hogy egy kettőre beugorjon egy ED üzletbe. A vásárolni kívánt termékek, az ingyen házhozszállítás és a relatíve olcsó ár miatt lettek kiválasztva. Ha bemegyek a legközelebbi üzletbe, az mindjárt háromezer forint üzemanyagban és egy délelőttös elfoglaltság.Ugye az nem személyeskedés, hogy leszarrágózol valakit? De én vagyok a hülye, hogy miért állok le retardált kölykökkel vitatkozni! -
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #91818 üzenetére
Savanyú a szőlő vagy mi van veled? Írt egy teljesen korrekt levelet, miszerint önhibáján kívül nem sikerült ott hagynia a munkával megkeresett ezreit-tízezreit az adott üzletben. A szarrágás, mint fogalom pedig teljesen mást jelent az általad leírtakkal ellentétben.
Gipsztigris
+1 Végre egy határozott vásárló, aki harcol az igazáért. A szolgáltató hibázott és ezt a békát le kell nyelniük. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #90807 üzenetére
"pucoljátok ki a ROM-ot ha rootolt es ennyi,"
Nos esetenként ez nem is olyan könnyű!!
van amikor nincs elég hely a system partíción , hogy rootolni lehesen a készüléket!
Ebben az esetben.
cwmet kell gyártani a készülékhez azt felrakni és abból futtatni a kínai app eltávolítót és csak ezután lehet majd rootolni.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #90670 üzenetére
Abba az OFF -ba én is benne voltam és sztem is jól jött ki. VOIP -ban viszonylag otthon vagyok és elhangzott itt néhány dolog, ami félreértésre adhat okot. Pl. nem mindegyik szolgáltató tiltogatós. A Telenor pl. nem az. Ha jól tudom, 1-2 legolcsóbb netcsomag (50-100MB) kivételével nincs semmilyen tiltás. Sajnos, a három közül neki a leggyengébb a lefedettsége és ebben sztem már csak 4g -n várható javulás. A szolgáltatók jelenlegi tiltásai egyébként a szabvány, 5060 -as porton kommunikáló SIP protokollra korlátozódnak. A VOIP -os topikban mozgolódók legalább a 90% -a valamelyik Dellmont klónra regelt. Ezekhez van egy spec. kliens, ami titkosított kapcsolattal kommunikál a szerverrel. Ez jelenleg nem tiltott egyik szolgáltatónál sem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #90647 üzenetére
Igen olvastam. A leírással semmi gond! De nem csak azóta, hanem már jó néhány napja a 4G-t toljuk mint cigány gyerek a lopott bringát!
És erre mondtam, hogy azért még jódarabig nem fogom a hátrányát érezni. Ha a következő telefonom LTE-s lesz, nyilván fogom használni, de a választásnál nem fog prioritást élvezni. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #90647 üzenetére
"eljutunk odáig, hogy a "sima" telefonok átmennek majd a nem ajánlott kategóriába"
Mivan ball lábbal keltünk?? Szerintem relaxálj kicsit... nem is értem minek spanolod magad ennyire ilyen hülyeségen vitatkoztok már du óta!
Akkor mivan ha nekik nem eggyezzik a véleményük a tieddel? Kinek mi a fontos!...
Egyébként meg had tapsoljak ha akarok vagy már ez is vita tárgya???
Na peace!!
-
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #90638 üzenetére
Tőlem kisebb faluban szerintem innen nem sok ember lakik...
A 900-as 3G hiányát eddig kb 10-szer vettem észre, és 1.5 éve használok olyan telót, ami nem tudja. Jah, legyen kevesebb, mert ebből 5-ször olyan helyen voltam, ahol az Optimus 3D-m is csak 2G-n ment, pedig az 900-as volt.
Természetesen ez is lehet szempont vásárláskor, csak túl van fújva. A 4G-ről nem tudok nyilatkozni, biztosan szép meg jó lesz minden, csak ez is tipikus dolog, hogy fejlesszünk mindent a legjobbra, me' az kell a parasztnak. Jah, hogy nincs is mobilnete, vagy épp lezabálja fél perc alatt a havi 200 megáját, az nem baj, de lassítva is megy, osz' látod kíirja, hogy 4G. Nyilván az emberek kb 5%-ának talán jelent majd valamit az ilyen kicsinyes dolgokon túl is, de valljuk be, a 95%-nak csak arra jó, hogy a vonaton, meg az autópályán (speciel vezetés közben mondjuk nem tudok netezni, ha meg nem egyedül vagyok, akkor általában próbálok az emberekkel offline kommunikálni) hamarabb betöltse a boon.hu-t.(#90639) berek21: ...akkor kb éppen a normál ára körül lesz a teló, ahogy az alin a féláras termékek kb 90%-a...
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
wwenigma #90565 üzenetére
Feleslegesen nem fogok leallni vitatkozni. Nem csak Bp-n tudod hasznalni, hanem az emlegetett 20% korulbelul lefedi a lakossag haromnegyedet lakohely/nepsurusegalapjan. Osszes megyeszekhely, nagyobb varosok. De legyen ahogy akarod, nem lehet hasznalni abszolute... En kerek elnezest.
-
citkar
addikt
válasz
wwenigma #90581 üzenetére
Ne haragudj, de az "a gyors pozicionalas eddigiekben is megvolt, csak nem mindegy hogy hova" nekem azt sugallja egyik sem tudja, hogy hol van a "hova", pedig szó volt róla, igen is több készülék korrekten tudja, egy mobiltelefonhoz mérten igen is jól használható.
Lehet csak én értem rosszul, de nekem ebből a hozzászólásodból ez jött le, na meg az is lehet, hogy nem is ezt akartad írni.
-
citkar
addikt
válasz
wwenigma #90575 üzenetére
Mondjuk én elégedett vagyok az útvonalaimmal, a "hova" tekintetében is.
-
istnag
addikt
válasz
wwenigma #90568 üzenetére
Azért várom a kész megoldást, mert nekiállhatok én keresgélni neki is álltam, de feladtam, MERT számtalan telefon van és ezért vártam volna konkrét típust, ha valaki rendelt már valamilyet és meg van vele elégedve, ne nekem kelljen kisérletezgetni.
Mindegy, mert először segített, hogy az FDD szabvány kell nekünk, utána, pedig kiderült ez is: FDD LTE (B20) 800 MHz -et, -telekomistenhátamögöttinégygéje)- ahogy látom, nem nagyon ismeri egyik kínai telefon sem. Ismerősömnek meg pont ilyenre lenne szüksége... -
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
wwenigma #90541 üzenetére
Btw a kérdése valamilyen szinten jogos, mert - ellentétben a 3G kompatibilitással - 4G fronton elég nagy még a homály a fejekben, na meg a távol-keleti webshopok is elég slendrián módon kezelik a műszaki adatokat.
Amúgy engem is érdekelne itthon is működő 4G-s, Snapdragonos, dual-SIM-es masina, de elég gyér a felhozatal, mondhatni, konvergál a nullához...
Ja igen, normális legyen a GPS-e és az üzemideje is!
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #90495 üzenetére
Nem vetted észre az iróniát a hsz-emben ahogy Somatom kolléga sem. Én sem a szakmámban dolgozok, de eltöltöttem benne 7 évet. A lényeg, hogy én sem a Samsungot, sem a Zopót nem szeretem. Utóbbi mindig alul méretezi az aksijait. A Samsung meg dizájnban nem gyere be, továbbá nem kelt prémium hatást nálam(!). A TouchWiz-től meg kiráz a wiz...
Még mielőtt a Hongmira terelné valaki a szót... igen ebbe sem ártott volna nagyobb telep. A powerbank pedig egy csökött megoldás. A Huawei, Oppo, Sony hiper gyors töltése pedig még kiforratlan és ki tudja hogyan hat valóban hosszabb távon az aksi élettartamára. Az meg, hogy 15-45℅-ig gyors a töltés aztán meg csepp töltés... meglássuk.
-
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #89754 üzenetére
Értem, akkor hülyeséget mondtam a 90%-kal, mert tudtál írni 1 típust egy nem alap akksival, a 3000-es kérhető hozzá (ebben mondjuk nem vagyok biztos, de tudom, hogy volt olyan Jiayu, aminél így működött, hogy vastagabb hátlap, nagyobb akksi), amiket választani akart, azokban meg 2000 körüli van. Még mindig nem értelek.
De bírom még egyszer az eredeti hozzászólásomat:
"4-5 óra mobilnet 2 töltést igényel a telók 90%-ánál."
Tehát még mindig az van, hogy legyen mondjuk 15, ami tudja, tehát szerinted nincs másik 150, ami viszont nem tudja.
Már értem amúgy, hogy miért nem lehet Téged meggyőzni.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #89751 üzenetére
Ezeken kívül nincs másik 20 db telefon, ami viszont csak 2-3 órát tud?
A körül szó meg ugye ideális eset, Neked éppen az volt a legjobb, amit wifivel, 1 simmel, sötétben tudtál elérni mondjuk. Két simmel, szar térerővel, folyamatos mobilnettel máris kevesebb lesz.
Ergo a kettőből már csak az egyik üti meg így is csak az elvárt szintet, ha figyelembe veszed a körülményeket, akkor mondjuk már egyik sem.
-
alengyel
csendes tag
válasz
wwenigma #89412 üzenetére
Kösz a tippet! Nem egyértelmű nekem, hogy az utolsó lépéseknél, mikor a "hot", "full" és "restart"-ot kell nyomnom, ki kell-e várni, hogy valami történjen, közben ugyanis bekapcsolja a GPS-t és láthatóan keres valamit. Az eredményt majd megírom, köszönöm még egyszer!
-
Tündike25
tag
válasz
wwenigma #88888 üzenetére
Szia!
Mint írtam a Voda 2G-je fos, itt Pesten is. Ha jól tudom a metróban is csak 3G van... Tehát a beszédhez kellene a 3G, a másik kártyán meg az adatforgalomhoz pláne.Ez a ZTE nubia z7 mini, amit írtatok jónak tünik ha valóban tudja az általam kérteket. Kár, hogy itthon nem kapható, nálam az is szempont. Van még ilyen hasonló készülék?
-
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma #88736 üzenetére
Oke, CGS... valahol elcsusztak az emlekeim, tenyleg ugy emlekeztem, hogy kulonbozo a kijelzojuk.
Amugy nagyon jo lenne a masik modem, tetszik az LTE. (Amugy magyarban Vodas vagyok, itt meg 3, nagyon fajanak mondja a kollegam az LTE szolgaltatast, azt mondja, sokkal gyorsabban csatlakozik az LTE-s telefonja a mobil network-re, mint a regi, meg ilyenek. Midketto iPhone...) -
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma #88724 üzenetére
Bocs, ha hulyeseg, de nem ugy van, hogy a V5 sima TFT LCD, A Z7 mini meg IPS?
(#88726) Laza... válasza fateless (#88719) üzenetére
Latom, most uzemidore gyursz mester! En orulok, hogy ezzel a telefonnal eloszor, de biztonsaggal hazaerek melohelyrol. Eddig ez nem sikerult, melohelyen is toltenem kellett. -
válasz
wwenigma #88728 üzenetére
Persze, lehet extrém kijelzőidőket előhozni telefonokból, de azok nem fedik a számomra valós használatot. Ha lekapcsolok mindent, amit használok, biztosan sokkal több kijelzőidőt produkálnék, de ez nem érdekel még tesztelési célból sem, hogy aztán kirakjak róla ide egy képet.
-
válasz
wwenigma #88720 üzenetére
Épp ezért mondtam, hogy valszeg játék is lehetett benne, hogy "csak" három óra volt a kijelzőidő. A kijlezőidőbe pedig mint tudjuk, drasztikusan beleszámít a kijelzőméret, ezért a különbség nem csak másfél óra, hiszen 20%-kal nagyobb az 5,5" kijelző felülete az 5"-nél.
Azt gondolom, játék nélkül a Z7 nem csak három óra lenne, hanem több. De ez mindössze elgondolás. Ha mégis megunom a 3X-et, akkor majd veszek vagy egy 910-est vagy egy Z7 mini-t és megmondom.hevizmus:
GPS természetesen jól működik, használom is, nem csak tesztelgetem az ablakban. -
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #88581 üzenetére
Kifelejtettem. A Xiaomi rendszerét legyalultam, mert egy kinai retek fos volt. Most Nova Launcher van fent és egy normális Tablet felület. Amig nem csinálják meg legalább angolra az Mi Box felületét részemről az felejtős. Rengeteg bug volt benne... Persze teljes rom mentésem van.
Az a baj, hogy ezek a settingsek a Xiaomi felületén voltak anno. Qrva jó... ennyit ér akkor a fejlesztői opció.
-
blackfox
csendes tag
válasz
wwenigma #88542 üzenetére
lehet valamit vele kezdeni?Egy rohadt clone telefon ami ugy kezdte a problámát,hogy el tünt belőle az emai szám,mielőtt kapnék jelzem nem az enyém hanem az egyik haveromé.Azért hoztam el,hogy majd droid toolsal visszarakom az emai számát.Időhiánya miatt csak ma este jutottam el odáig,hogy nekiálljak de bekapcsoláskor az fogadott,hogy nem tutam a képernyőzárat kioldani mert nem reagál az érintésre.Szerintetek mit csináljak vele?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #88486 üzenetére
A kolegám flippes bőrben használja és semmi gondja a nyomogombbal.
Nemiszem hogy a 0.3mHz minusz zavarò lenne az F1 nek jol optimalizált a szoftvere bár én csak az 1.3assal talakoztam.Ettől függetlenül minden igaz amit mondtál.Ha vissza olvasol láthatod hogy én is a g2f re pròbáltam "rábeszélni" az f1et csak megemlitettem!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest