- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alengyel #89404 üzenetére
Ez ilyen sajnos, csinald meg az MTK GPS esőtáncot, talán javít rajta. Tapasztalatom szerint a fixalas idejét csökkenti, viszont az elkóficálásokkal nem fog semmit kezdeni, abban az esetben ha egyebkent a jelerősség rendben van a GPS Statusz&toolbox appban (15-30 közötti ertekek - antennahiba kizarva). Ha navigalasra akarod hasznalni akkor egy kulso BT GPS vevő javasolt. És igen, altalaban az ilyen hibakat elfelejtik megemliteni pedig ezeknel szamolni kell vele.
Más. Megjött a pandawill-es G2F, 29e lett a vége. Egyelőre meló ezért a tesztem még várat magára.
-
svgyula
addikt
válasz
alengyel #88667 üzenetére
Gyárit! Vagy NEEDROM-on ez a három
(#88675) aytukabozs
Én tudom, hogy itt a "nem ajánlott" (húúúúúúúú)típus! Azt nem, hogy miért? de a needrom-on valahogy minden típushoz van minden! Ez azért érdekes nem? Nekem is volt 3 típus de eggyel sem volt gond. A gyári rom mindegyiken jól működött. A fenti kérdezett telóhoz is adtak ki gyári frissítést, és nagyonsok típushoz van CM11, meg MIUI ROM is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged