-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alengyel
csendes tag
válasz
wwenigma #89412 üzenetére
Kösz a tippet! Nem egyértelmű nekem, hogy az utolsó lépéseknél, mikor a "hot", "full" és "restart"-ot kell nyomnom, ki kell-e várni, hogy valami történjen, közben ugyanis bekapcsolja a GPS-t és láthatóan keres valamit. Az eredményt majd megírom, köszönöm még egyszer!
-
alengyel
csendes tag
Cubot S208 GPS
Sziasztok! Most kaptam kézhez az új Cubot S208-amat. Szép meg jó, meg minden, de a GPS vevővel nagyon nem vagyok kibékülve. Lassan talál műholdakat, viszont könnyen elveszíti őket, amikor meg folyamatos a navigálás, elég pontatlan, ide-oda ugrál az utcákban, azaz azt hiszi, valahol máshol vagyok, mint ahol ténylegesen, így folyton újratervez. Amúgy Waze-t használok. Leszedtem egy GPS Státusz nevű programot, ami azt ígéri, hogy segít bekalibrálni a GPS-t, de igazság szerint jelentős javulást nem tapasztalok.
Tanácsotokat kérem, hogy mit tehetnék, hogy tudjak vele rendesen navigálni. Köszönöm, sziasztok!
-
alengyel
csendes tag
Sziasztok!
Milyen ROMot javasoltok a Cubot S208-ra? Olyan kéne, ami nem csili-vili, egyszerű, stabil, nem fogyaszt sokat. Kösz előre is!
LA
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest