- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
wwenigma #90568 üzenetére
Azért várom a kész megoldást, mert nekiállhatok én keresgélni neki is álltam, de feladtam, MERT számtalan telefon van és ezért vártam volna konkrét típust, ha valaki rendelt már valamilyet és meg van vele elégedve, ne nekem kelljen kisérletezgetni.
Mindegy, mert először segített, hogy az FDD szabvány kell nekünk, utána, pedig kiderült ez is: FDD LTE (B20) 800 MHz -et, -telekomistenhátamögöttinégygéje)- ahogy látom, nem nagyon ismeri egyik kínai telefon sem. Ismerősömnek meg pont ilyenre lenne szüksége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Ubuntu Linux
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- ASUS ROG Ally
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest