- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
Viktor0610 #101594 üzenetére
Köszi, de rájöttem a titok nyitjára: 4.1+ felett működik CSAK a Nokia Here!!!
4.0.4 van a két telón, míg a G3N-en egy 4.2.2
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Jogos, 12mm a helyes válasz
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Touche!!
-
alázógyík
addikt
válasz
Viktor0610 #101399 üzenetére
+1
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #101399 üzenetére
+1
-
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #101165 üzenetére
nekem 2 perc és aktiv is lett ( lehet mákom volt)
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #100908 üzenetére
Nem keverte. Eredetileg fényképezésről volt szó, én meg csak bepróbálkoztam, hátha müxik videóhoz is, mivel a gyári kameraalkalmazások is együtt szokták kezelni a két funkciót.
sky11:
Azért köszi! -
_ak_
addikt
válasz
Viktor0610 #100756 üzenetére
Gyári ZOPO alk.. Persze ez még nem zárná ki a fentit, de sajnos úgy gondolom, hogy törlés után az illetőnek kb. beszerezhetetlen lenne újból. Még csak azt sem tudom, hogy használja-e, de gondolom szüksége lehet rá talán/később.
-
Enikő92
tag
válasz
Viktor0610 #100724 üzenetére
Tervező mérnök vagyok. hídakkal foglalkozom. No
-
GIJoe
addikt
válasz
Viktor0610 #100545 üzenetére
Nekem az is megfordult a fejemben, írta vki hogy paypal védelmi időt bővített, szóval addig adunk kamatmentes hitelt a kis keleti barátainknak
Az alinál majdnem mindig
-
válasz
Viktor0610 #100545 üzenetére
Ez ilyen kinai orosz rulett tipusu vallakozas
-
Drakoo
tag
válasz
Viktor0610 #100403 üzenetére
Meghajlom hatalmad előtt mester!!! Segített!!
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #100174 üzenetére
troll on nade annak is van érintőképernyője, így hasonlít minden nagy márkára troll off
-
válasz
Viktor0610 #100197 üzenetére
TD-LTE-t tudja csak.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #100174 üzenetére
Az egy nagy koppintás, a meizunak sokkal előbb volt karika home gombja, és a kocka-panda dizájnt is ellőtte már a coolpad az f1-gyel pl...
Sose vennék olyat...
ja várj, de -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #100171 üzenetére
Mármint, hogy ne hasonlítson egy másik, lekerekített sarkú téglalapra?
Vettem ezt a szépnevű csodát. Fogalmam sincs, hogy mire hasonlít. Aztán megérkezett hozzá a gyári tok. Beleraktam. Egyik haverom meglátta így és rögtön megkérdezte, hogy "neked már megint új telód van"? Ebből világosan következik, hogy totál egyedi kinézetű a telóm. Vagy, csak azért tűnt fel neki a változás, mert a fehér telót, fekete tokba raktam. Akkor most ez azt jelenti, hogy pályát tévesztettem, mert designer -ként hatalmasat kaszálhatnék? -
doongoo
addikt
válasz
Akkor te biztosan ilyet használsz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Max pár hónapja rakhattam be egy gif-et, amiben egy rövidebb oldalára állított téglalap volt.
Szépen elkezdték befele húzni/kerekíteni a sarkait.. előbb Sony lett, aztán Samsung, majd mégkerekebb, akkor meg ájfón. -
Hawaii2249
tag
válasz
Viktor0610 #99808 üzenetére
(#99812) b0bcat és (#99808) Viktor0610 Köszönöm a választ, de sajnos már jövőhétre kellene, és amiket írtatok nem találom sehol raktáron. Esetleg más alternatívát tudtok?
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Viktor0610 #99801 üzenetére
Erre gondoltam, de mikor jön már a 2GB-os változat?
GIJoe: Azt elfelejtettem írni, hogy a GPS pontossága is fontos, a Honor meg "csak" MTK-s.
A ZTE V5 Redbull 2GB kerülendő?
A kamerák biztos hozzák a s3 neo szintjét
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Viktor0610 #99340 üzenetére
Galaxy S6, itt?!
Tudod, dual-SIM topic, nem pedig sci-fi!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #99340 üzenetére
Igazad van. Maskor telleg kiirom. Magambol indulok ki, nekem olyan, hogy Samsung, nem altarnativa semmilyen teren.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98934 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98266 üzenetére
Már nagyon bebátorodtak. Anno a Samsung ellen csatárt nyert az apple valami másolás ügyben. most mások is belevágtak.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Ez azért van mert a kínaiak pont úgy mint itthon sokan majmolják az USA-t! Ha ott most az lenne a "trend" mint előttem írták pl. a nyalóka telefon, akkor itthon is meg kínában is a sznobok egésznap szopogatnák a telefonjukat
Állítólag a megkérdezett kínai pógárok nagy része használ szifont! Pedig a nagy része csak a másolatát használja amit ugye elég nehéz ránézésre megkülönböztetni.
Sokat meg csak azért vesznek, hogy legyen mit másolni
-
törölt tag
válasz
Mindegyik hasonlít. Lapos, téglatest formák és a fényes felüket bökdösve lehet őket abcungolni. Majd ha valamelyik gyártó kirukkol a gömb alakú telóval, na, az egyikhez sem fog hasonlítani. Egy ideig.
-
válasz
Csillagjainkban a hiba, nem benned.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96955 üzenetére
Az egyik érintett app, a Durak nevű kártyajáték ....
-
maggi1886076
addikt
válasz
Viktor0610 #96955 üzenetére
Recovery factory reset
-
maggi1886076
addikt
válasz
Viktor0610 #96942 üzenetére
Csak olyat vettem eddig, amin volt...
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96942 üzenetére
Nekem még nem sikerült play nélkülit vennem, pedig vettem már elég sokat...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96849 üzenetére
A 800MHz-et az sem tudja.
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #96835 üzenetére
Nem, sajnos csak médiatárolóként ismeri fel, usb külső tárolóként nem...
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #96833 üzenetére
Az a fura, hogy egyik percről a másikra történt ez... Itt a melóban nem tudok vele mit kezdeni, nincs nálam kártyaolvasó sem, úgyhogy meg kell várnom, míg hazaérek, de otthon megpróbálom. Köszi a választ mindenesetre, de ez így eléggé zavaró, remélem nem fogja ezt művelni gyakran...
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #96450 üzenetére
Most, hogy már 50-60 dollár környékén is lehet ismertebb nevű kínai csodát vásárolni (mondjuk Elephone G1 vagy Leagoo Lead 4), nem értem, miért vesz valaki - pláne olyan, aki jártas a kínai okostelefonok világában és a kínálatban - egy használt őskövületet.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Viktor0610 #95961 üzenetére
Ok, de csak a csere segít? - vagy van más megoldás?
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #95759 üzenetére
Persze, most is ezt csinálom. De milyen jó lenne ha a Handcent megcsinálná helyettem...
Tudod, 3rd world problem...
-
zetecR
addikt
válasz
Viktor0610 #94851 üzenetére
Sok tapasztalatom és összehasonlítási alapom nincs, de qrva jó telefon, le a kalappal. +1
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94829 üzenetére
Németországból is itt van 2-3 nap alatt, a garancia nem igazán érdekel, sokkal drágább telefont akarok venni, de a moto G helyett kell valami, mert hibátlan és a hibátlan egy idő után unalmas
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94829 üzenetére
ez nem edigital.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94589 üzenetére
MICSODA?
Mentem beszarok!
30% a vámbiztosítás a pandán ha DHL-el rendelsz? Itthon meg csak 27% az Áfa...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #94578 üzenetére
UNALMAS, mint egy túljáratott lemez. Inkább linkelje be valaki ha kérdezik mi a bestbuy most a telefonnal kapcsolatos keresést. De azt látom, hogy jön valaki egy (kitaláltam) Gimly nevű telefonnal és rögtön mi van? Nulla magyarázat, hogy az nem jó vedd ezt, mert bestbuy. Így aki vállalkozó szellemű és esély lenne rajta keresztül egy új telefont megismerni és ha minimális mértékben is, de tapasztalatot kapni róla... Megveszi az itt szajkózott telefont, mert ha valaki ír is egy kicsit drágább alternatívát, rögtön el van nyomva. Lehet ti nem veszitek észre de ez folyik itt. Jobban pörög itt a topik miatta, mint a sajátja, szerintem.
-
válasz
Viktor0610 #94578 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a Vibe Z nagyon nem egy kategória a V5-tel...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #94447 üzenetére
Nem az összes hanem a java és nem bélyegzés hanem tény. Bár a normál használat az valóban annyi, a fészbúk messzengerben ki tudja irni a várost...
De off off, mindenki csak tapasztalja meg a sajat bőrén.
-
üszök
őstag
válasz
Viktor0610 #92306 üzenetére
Éjfélkor indul?
Mintha valahol azt olvastam volna az oldalukon,hogy holnap reggel. -
Járókeret
senior tag
válasz
Viktor0610 #91898 üzenetére
ez olyan elvárás féle manapság,hogy egyszerre kezelje? régen ez nagy dolog volt
az egyetlen "megkötés" teljesen értelem szerű,szóval ez nem gond
köszönöm
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #91627 üzenetére
Ha jól emlékszem, sima lepattintós-kínai hozzáállás.
(#91628) cappa72
No, mi a szösz kend' tyúkanyó (apó)? Maga nem szokott "beszólni", mi ez az újdonságos hozzáállásos móka?
Vagy csak simán elgurult a gombolyag?
Bocs
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #91625 üzenetére
A lett vagy litván Zopo oldallal is elégedett volt mindenki, de ugye a garanciával ott is be van fürödve az egyik fórumtárs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #90452 üzenetére
Sok telefon volt már független szolgáltatóknál. Dual simes meg nem sztenderd. Szóval ha holnap veszek egyet, megmondom.
-
synar
őstag
válasz
Viktor0610 #90448 üzenetére
Köszönöm, meggyőztetek.
-
Hali1975
tag
válasz
Viktor0610 #90129 üzenetére
OKOK,
csak regota fent vagyok/2006/ es pont azert nem valtozott nagyon a statuszom mert nem szolok sokat hozza.
hiszen tapasztalat : nagyon sok info fent van es keresni -olvasni kell:-)!
Erre belefutok egy ilyenbe!
szoval tenyleg ujonc reagom volt, aki nem figyelt:-)....De tenyleg koszonom
-
Hali1975
tag
válasz
Viktor0610 #90126 üzenetére
Vazze!
Koszonom!
Bevallom: csak ezt a topikot olvasom nap mint nap:-)!
Egyszeruen egyszerubbnek tunt!Elnezest a folosleges temaert!
Udv
-
Drizzt01
őstag
válasz
Viktor0610 #89822 üzenetére
-
Baloohd2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #89676 üzenetére
Sejtettem...
Van jelenleg 150-200 USD közötti árban elfogadható teló? Az sem baj, ha kicsit olcsóbb.
Egy No.1 S6 - om van, de az alsó 1 cm nem mindig érzékel és a proxi szenzor is vak. Mitagadás, kapott némi fizikai behatást, nomeg nem egy prémium anyagokból összerakott IP67 minősítésű készülék.
Viszont szeretem a viszonylag kis fizikai méretét - ez is szempont lenne: 140mm hossz fölé nem szívesen mennék.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Viktor0610 #89520 üzenetére
Ezekszerint nem. Sok helyen olvastam nehany keszulekrol ahol negativumkent volt megemlitve ez a tulajdonsag, ezekezerint szazlabuak is szep szammal hasznaljak az okostelefonokat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #89518 üzenetére
Ez lehetne a nap kérdése!!
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Viktor0610 #89518 üzenetére
Nem remlik.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #88873 üzenetére
Aha,
és az mire érv pro vagy kontra hogy kínai?BTW a wikipedia link fájt kicsit...
-
lordmark
tag
válasz
Viktor0610 #88862 üzenetére
Értem. És a gyengébb és erősebb hardverű zte v5 közül érdemes az erősebbért egy tizessel többet kiadni?
-
lordmark
tag
válasz
Viktor0610 #88851 üzenetére
Értem. És honnan érdemes rendelni mostanság? A chigonnál próbálkoztam, de nem kaptam választ az üzenetemre...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #88658 üzenetére
Miért lenne nagyobb? A Note-ban ugyanabban a házban jött ki az LTE-s.
A képen nekem úgy tünt, a ház itt is marad.
A Huawei Honor 3C is ugyanabban a méretben lett LTE-s.
Ha nagyobb lenne, és pláne ekkorával, az nem a Redmi 1S lenne.BREAKING:
Azonnali hatállyal használatba veszi a Magyar Telekom azokat a frekvenciablokkokat, melyek használati jogát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2014-es frekvenciapályázatán szeptember végén elnyerte. Holnaptól duplázódik a 4G-s sávszélesség és drámaian nő a lefedettség is a Telekomnál.
http://www.hwsw.hu/hirek/53027/telekom-4g-lte-internet-mobilnet-frekvencia.htmlEzért mondom, aki a jövőre gondol (és ez nagyon gyorsan eljött), az 4G-s telefont vesz.
Lefedettségben ugrások lesznek, sebesség, jobb ping idők,stabilabb és gyorsabb mobilnet.
Már nem elég a 8 magra meg 2-3 giga ramra ráizgulni, LTE is kell. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #88650 üzenetére
Én meg csak várok, csak várok az LTE-s Hongmi 1S-re.
-
Saua
tag
válasz
Viktor0610 #88568 üzenetére
....hát igen, előbb kellett volna utnánanézzek, hogy mit jelent a dual standby meg az igazi dual sim full active
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #87582 üzenetére
sorry
-
Kgabi56
tag
válasz
Viktor0610 #87566 üzenetére
Mobogenie-vel mindkettőt töröltem.
A clen master víruskeresőjét is.
A hiba továbbra is fennáll.
Ha a beállításokba akarok menni az is leáll. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #87566 üzenetére
+1
A Clean Master nevezetű dolognál nem sok veszedelmesebb és elterjedtebb van sajnos.
Nem tudom az emberek miért bíznak benne annyira.
Nálam is megfordult már néhány készülék, aminek az tette tönkre a lelkivilágát. -
madrac
senior tag
válasz
Viktor0610 #86696 üzenetére
Akármilyen eddig is volt, a telóhoz mellékeltek egy filléres kínai töltőt amire azt hazudták, hogy 1A-es, miközben a háztartásunkban lévő 0,7A-es Samsung töltő jóval gyorsabban feltöltötte azt.. Úgyhogy az ilyen gagyi 1 dolláros töltőket inkább kerülöm. "Márkás" töltőt kínából? Azokat is hamisítják rendesen..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #86232 üzenetére
Ha adsz neki egy kis meleget még jó lehet a power bankra is....
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #86232 üzenetére
Egy fotó + méret azért lehet sokat segítene
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #86139 üzenetére
Szerintem nem kevés ...de bármit beszereznek...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #85711 üzenetére
+1
-
kezdő
senior tag
válasz
Viktor0610 #85698 üzenetére
Bocs, nem olvastam vissza, annyira meglepődtem rajta
-
Mottie
őstag
válasz
Viktor0610 #85663 üzenetére
Na igen a munkahelyi gépen valami ezeréves IE van és nem tudja normálisan megnyitni sem..
Ezzel már talán működik -
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #85620 üzenetére
Szia! Megvan mi lehet a gondja! A telefon mm-ben van a kijelző meg coll-ban! De még matematikai gond lehet
az is, hogy a gombok kijelzők-e vagy nem és ha az USB csatlakozót meg a gombokat az oldalán felülről látom,
akkor az bele számít-e és milyen számítási módszerrel lehet a teljes felületből kivonni a hasznos vagy más néven szemmel látható kijelző méretét
Na és a fő kérdésre még nincs válasz mit is jelent az az arányszám? Ennyi krumlis a telefonom vagy? -
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #85634 üzenetére
Minden droidban alapból benne van: (Calculator)
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #85627 üzenetére
Fejlődtek - nincs fizetési opció
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #85620 üzenetére
Ált.isk. 3. o. tananyag
-
dorika87
őstag
válasz
Viktor0610 #85234 üzenetére
Rendben, akkor el is felejtem őket. Köszi a gyors reagálást
esetleg lehet ebay-en is körülnézek. Onnan vannak tapasztalatok?
-
Mályki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #83853 üzenetére
Köszi a segítséget.Pont ezért kérdeztem..Melyik az amelyikkel csuklóbol ne foglalkozzak.. Xiaomi Mi4 erősebb mint a MI3??Itt minél kissebb a szám annál ujabb?
One Plus One is nagyon tetszik..Lenovo Z2 vibe pro első látásra szerelem (szögletes designja miatt) de azért nem péklapátot akarok venni
Min 3 giga Ram legyen...és nem sértődöm meg ha vízálló
Jó hardver,szaggatámentes működés természetesen alapértelmezett..User vagyok ezért a net hasítson..Ha a camera nem egy pentax minőség az nem nagyon érdekel
És a zene legyen még pöpec..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #83700 üzenetére
Ennek sajnos nincs topicja...
中兴 Q705U
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #83681 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #83670 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #83527 üzenetére
Ugyanmár, nincs vele semmi baj.
A várost eltalálja. Többnyire.
-
válasz
Viktor0610 #83527 üzenetére
Miben nem jó?
6582M-es , ugyanaz mint a 6582-es, a grafikai részlegen csökkentették az órajelet: 500MHz-ről 416MHz-re
Semmi egetrengető változás. Feltehetőleg olcsón kapták a chipet
-
kóóó
aktív tag
válasz
Viktor0610 #83507 üzenetére
A sajat t11-en mar csereltem romot, igaz leirás alapjan.
Viszont az a gond, hogy egyedül ez az egy üzemód jönn be a telón, semmi másra nem reagál. :SMeg hat az a baj, hogy igy is tegla, szoval ettol rosszabb mar nem lehet a helyzet....
-
Flinter
tag
válasz
Viktor0610 #83285 üzenetére
Hello, kösz a tanácsot, megpróbálkozom vele.
x
A készülék annyira zsír új, hogy eddig 0 fotót készítettem vele de ha majd zavar az optikán lévő (fém!) burkolat, feltétlenül leveszem... -
rene85
aktív tag
válasz
Viktor0610 #82797 üzenetére
Köszöntem, még a tvamos által javasolt htc M7 dual is szóba jöhet. Azzal összehasonlítva esetleg? Elvileg van már kitkat arra is. Nem tudom hogy mennyire adják ki a frissítési roadmapet előre a gyártók, de jó lenne tudni hogy az S3 neo dual meg az M7 vajon updatelhető lesz-e Android L-re hivatalosan (értsd: mindenféle hekk nélkül).
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #82498 üzenetére
Ja az nem olyan gáz tényleg... Max. a magyar menüt buktam, meg a hercehurcát...meg az időt (hétfőn rendeltem)...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #82495 üzenetére
Miért csak annyi lesz a különbözet?
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #82487 üzenetére
Egy 10 colos tablet-et is a fülemhez tudok emelni, tehát nem ez a gond, hanem az, hogy kényelmesen nem tudom a fülemhez tenni.
Ennyi.
Biztos, hogy 88 centi széles a Galaxy Mega?
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #82483 üzenetére
leveri a szemüvegét vagy vmi ilyesmi.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81892 üzenetére
Config fd gomb a középső azon belül a 3ból. Nekem rosszabb volt mint bekapcsolva.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81892 üzenetére
A fastdormancy arra szolgálna hogy bizonyos ido elteltével egy energiatakarékosabb halozati modba rakja a radios részt illetve amikor szukseges akkor visszakapcsoljon magasabb sebességfokozatba. Kétlem hogy a kikapcsolasaval extra akkuidőt is nyert volna...
-
426os
őstag
válasz
Viktor0610 #81845 üzenetére
Nincs olyan márka, amivel papíron nem foglalkozna a telemax. Aztán a valóságban meg csesznek bármit is megjavítani. A Lenovo notebook-oknak is azóta egyenlő a garanciájuk 0-val, mióta a TMX átvette őket...
-
bkiky01
senior tag
válasz
Viktor0610 #81413 üzenetére
Redmi Note-nál meglepődtem, amikor megjött és bekapcsoltam, hogy világít, de S1 sajna nem..Annyira talán nem nagy baj..
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #81392 üzenetére
Egyetértek.
Az a lényeg hogy neked megfeleljen, és mindenkinek ez kéne legyen a fontos, hogy az ő igényeit kielégíti-e. Illetve mindenki hozza ki magából a maximumot egy adott eszközzel, és a saját hiányosságait ne egy másik vagyontárgy beszerzésével próbálja elkendőzni. Bármilyen eszközt és saját magát együtt ítélje meg, ne csak az eszközt, kívül helyezve magát a folyamaton. Ez egyfajta bűnbakképzés, amit addig hajszol ameddig van pénze újabb berendezésre, eképp elzárva magát bárminemű fejlődéstől.
(Egyébként ha ránézel egy képre elsőre úgyis a színek, a dinamika és az összhatás fog meg, utána jönnek az olyan "tudatos" dolgok mint az élesség például. Nagyon életlennek kell lennie annak a képnek, ahol azt veszed észre először, ha például a színei és a kompozíció rendben van. Monitorról és nyomtatott képről beszélek, nem óriásplakátról vagy speciális használatról természetesen. Ezért kéne inkább a dinamikára gyúrni a gyártóknak, és nem a felbontásra, mert pont hogy a kisebb felbontással lehet nagyobb elemi érzékelőket létrehozni, amitől nő a dinamika tartomány. De egy új fogalmat bevezetni a megapixellel kondicionált fogyasztók körében gondolom kockázatos lenne, így marad a bevált módszer: megapixel + misztikus rövidítések)
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #81390 üzenetére
"Néztetek már be a két mobilos fotós topikba? Szerintem vannak ott elég szép képek, nem is kevés..."
- Igen de azok azért olyanok mert tud bánni vele a tulaj."Akkor,amikor az emberek 99,999999999999999999999999999999999%-ának..."
- Nincs is ennyi ember a Földön! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81331 üzenetére
Elmeletileg uj kiadas van belole, G2F-et erositettek (jobb kijelzo) es az F1et meg gyengitették(lassabb proci).
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81277 üzenetére
Jaja, a greenify jó. Nekem annyi volt vele a problémám, hogy pár nap alatt felkúszott úgy is a memófogyi, mert hogy az csak a háttérben futó prg-kat fagyasztotta, de továbbra is a memóriában maradtak. Az előbb említett alkalmazás kilövi és ezek akkor indulnak csak újra mikor elindítom őket. (böngésző, ftp kliens, ebay alkalmazás stb.) Nyilván ez mellett amelyiknél lehetett kikapcsoltam hogy a háttérben maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest