- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Kedves!
A fórum címe: "Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja"
Ezért merészeltem ide írni egy nap keresgélés után, mivel nem jutottam semmire. Az interneten egymásnak ellentmondó információk vannak (erre írtam egy példát!), gondoltam hátha ebben a topicban tud valaki segíteni (amúgy nem gondoltam volna, hogy egyik kétkártyás készülék se valódi kétkártyás
)
Bocsi a pár bájtért, majd keresek más helyet ahol nem ( az interneten már sajnos sok helyen bevett szokás) csa kinézik az új embert, hanem segítenek is neki.
Sajnos nekem most elég sürgős ez a probléma, mert nagyon nem szeretnék két telefonnal rohangálni...
UI: még1x köszönet a pozitív válaszadóknak
-
kamillo67
tag
Valószínűleg nem fogja, nem vagyunk mi piac számukra....
De ne aggódjatok egy kicsit én is besegítek majd a fordításba
( igaz nekem Umi-m van, de a 2 Rom között sztem sok különbség nincs)Ma összetákoltam a Gallery2-hez a magyar nyelvi fájlt.(Kamera dolgok)
Teljesen újrafordítottam, nem a régit foltozgattam. Persze kopiztam is nem keveset. Kíváncsiságból összehasonlítottam az itt közzétett repo tartalmát az U30GT tabletem ROM -jában lévő magyar fájlokkal is, és igencsak hasonlókat találtam
Persze amit már lefordítottak, hülye lenne az ember teljesen előröl kezdeni.
Hát így is nem kis meló és csak kb. 530 sor, és még holnap reggel javítgathatom a hülyeséget benne.
Ha kész lesz, kirakom majd ide talán estére.
Ha Sanyesz nem ossza meg a munkáját, akkor nekivágok a "settings" és a "framework" finomításának is nesokára. -
andrasxx
tag
az egy dolog, hogy mit tud leadni az a power bank... egyedül az számít, hogy mit vesz fel a telefon töltés közben.
Nyugodtan használhatod, nem lehet baja a telefonodnak!Minden li-ion vagy li-polimer akkuban vagy egy elektronika, ami szabályozza a töltést, feltöltést, lemerülést. A töltő berendezéseken szereplő output érték nem jelenti azt, hogy annyival is fog tölteni, hanem azt jelenti, hogy max ennyivel tud tölteni és többel nem. A valódi töltőáramot az akku elektronikája fogja szabályozni.
De erről már jó néhányszor volt szó... -
janez
aktív tag
Hiába, nehéz a magyar nyelv. Hogy is mondták régen? Másképp írjuk, másképp mondjuk. Ma már másképpen is értjük. Talán ha használnánk a teljes magyar szókincset, jobban (meg)értenénk egymást. Aztán írásban sokkal nehezebb átadni a mondanivalónkat, mint szóban, mert tudunk olvasni, jómagam is két nyelven olvasok folyékonyan, de gyakran veszem észre, hogy bár elolvastam a szöveget, mégsem értem, még anyanyelvemen sem, mert már "kitaláltam" miről szól. Úgy értettem, ahogy szerettem volna. Beszélgetéskor is előfordul, hogy a partner nem fejezheti be a mondatát, mert én már tudom mit akar mondani.
Satöbbi, satöbbi...
Ilyenek vagyunk/lettünk. Nincs időnk megérteni egymást.Amiket fentebb írtam, értsétek ahogy akarjátok. Higgyétek el, nem nehéz. Egy biztos, gyakran nehéz átadni úgy a mondanivalónkat, hogy mások ugyanúgy, ugyanazt értsék.
Teccik érteni? -
Dominó85
addikt
Ezzel a hozzászólásoddal max magadat minősítetted. Gratulálok. Az pedig jogos kérdés, hogy mit keresel itt.
Szánalmas, hogy úgy tudtok embereket kategorizálni és minősíteni, hogy nem is ismeritek őket valójában. Szívesen odaadom neked azt az 56 tételt amit meg kellett tanulnom és amikből az aláírásomban lévő (szerintem igen jó) eredményeket elértem. Megnézném a tekintetedet az első pár tételbe való olvasás után... Érdekes, hogy amit Sanyesz leírt én tökéletesen megértettem és szerintem elég magyarosan fogalmaz. Az hogy ti ezt nem értitek meg, nem a mi bajunk. Az értelmezési gondok nem nálunk keresendőek. Teljesen kulturált választ adtam mindenkinek. Részemről a téma lezárva.
Sanyesz.
Szerintem inkább ők szeretnek kötekedni. De mindegy. -
-
hevizms
addikt
Érdekesek ezek a különbségek.
Nekem meg pont az igo ami 1 percen belül talál műholdakat és nem is veszti el.
Ma kipróbáltam a google navigációját itt a városban(Siófok).
Ami tetszett: hangvezérlés,tisztán érthetően mondta a manővereket.
Ami nem tetszett:nem találtam tervezési beállitásokat,csak azt hogy az autópályákat kerülje vagy sem.
Az igo-ban pont azt szeretem hogy nagyon testre szabható.
Ezt a google navigációról nem mondhatnám,vagy csak én nem találtam a beállitásokat.Az viszont tény hogy a JB alatt nekem sincs hangja az igo-nak.
Azt mondod javitották? -
devast
addikt
Én ma egy nagyon rövid útra sygic-et próbáltam ki, anno blade-en ez volt a kedven navi szoftverem
Hát, G3-al nem nagyon működik, még a mobile uncle tools-os mutatvánnyal sem, sajnos. Lerakom háttérbe, mobileuncle fel, belövöm rajta holdakat, talál vagy 7-8-9 -et, visszahozom sygic-et, és szépen sorba elveszti őket majd a jelet.
Google navigáció nekem úgy tűnt normálisan működik, holnap lesz egy hosszabb utam, akkor majd lecsekkolom mindkettőt alaposabban.
ps: nekem az iránytű is megbolondul néha, az északot délre mutatja... -
Dominó85
addikt
Én csak a GPS miatt nem váltanék Win-re vagy más egyébre. Tipikus emberi felfogás, hogy olyan ezközt keres, ami mindenre jó. Lásd über-brutál grafikás játék, eldobom az agyam minőségű zenehallgatás, iGO-t egyszer sem elveszítő GPS vevőt, 60 méterről wifit fogó antennát, soha ki nem fogyó aksit... csak éppen azt felejtjük el, hogy ez egy TELEFON, nem pedig navigációs eszköz, kézi konzolgép, vagy éppen multimédia lejátszó. De persze az adott termék már ha egy az említett dologban vacak, máris XAR és cseréljük is le...
Azért általánosságban elmondható, hogy a G3 egy igen korrektül árazott és még korrektebben összerakott okos telefon. Én a helyedben vennék egy 10-20k-s navit azt csókolom. Nem a legjobb a GPS része, ezt többen is írták, így elhiszem. De sokan megelégedéssel használják kocsiban navigációra. Az hogy nálad és pár embernél nem megy, sajnálatos dolog (tényleg!), de ettől még semmit sem von le a G3 érdemeiből.
-
janez
aktív tag
Butaság, mert a rendszer teszi a dolgát, de mi van ha már nem tudja tenni, mert valami extrém gyorsan elszívja a memóriát? Fagyás. Ilyenkor az van, hogy milyen hulladék rendszer az
Android. Nem! A készülékgyártók tehetnek róla, mert nem a megfelelő memória modult alkalmazzák. Magyarán kispórolják, tönkre téve a felhasználói élményt. A rendszernek elég 512 MB bőven, de ha még alkalmazásokat is akarunk futtatni, akkor még jól jönne 100 mega, de olyat nem lehet. Ezért kell bele az 1GB, amit sajnos egyelőre csak a csúcskészülékekbe akarnak beletenni extraként. Azt gondolom ne a memória vagy más legyen az extra, hanem egyéb dolgok, mint videokimenet, otg, nfc chip, vagy más különlegességek, hosszú a sor.
Szóval én megelégeltem a ram hiányt és vettem Sanyesz fórumtárstól egy G3-at. Nincs is rendszerstabilitási próbléma, mert alátették a hardvert a szoftvernek, ahogy kell(ene tennie más gyártónak is). -
fPApi
őstag
"Ehhez azt szólom, hogy butaság."
Szerintem is, csak éppen az, amit Te mondasz. Volt, amikor én is fölraktam ilyen killereket/managereket, de aztán rájöttem, hogy az androidot fejlesztők jobban értenek hozzá (ki hinné, lehet, hogy azért mert ez a munkájuk?). Mióta ráhagyom, azóta nincs is gondom a memóriával.
-
jdeutsch
tag
Szép napot neked is!
A magam részéről már "le tettem róla". /a vele történő kommunikáció lezárva/ Ne is foglalkozzunk vele! Még szerencse hogy nem hallgatni kell Őt, mert azt nehezebb lenne elviselni. (az esetben azt mondanám "szájmenése van")
Meggyőződésem, a kor nem előny, és nem is hátrány, nem dicsőség, hanem csupán állapot. Bár ami azt illeti, ha az illető személy (általánosságban!!!!) nem teljesen ostoba, azért a korral a koszon kívül azért más is ragad rá! Azért köszönöm. További kellemes napot!
Üdv. DJ -
Dominó85
addikt
Azt nem tudom jdeutsch kollega hány esztendős, de én már 27 elmúltam. Szerintem be van nőve a fejem lágya, talán pont ezért sem ízlik az említett kollega szava járása. Vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, ez teljesen rendjén van, csak az a körítés ahogyan előadja, az nagyon nem szimpatikus. Kérem, hogy ezt a témát ejtsük, mert nem ide tartozik.
Sanyesz.
Én is azt a programot használom és jobban megbízom benne, mint az Antutu-éban. Utóbbi össze-vissza mér néha. Szerencsére egyre több kínai webshop tesz fel olyan Antutu képet, amiben nincsen az SD kari tesztelve. Így közelebbi képet kapunk a SOC tudásáról. -
devast
addikt
Kipróbáltam. Az ablakban állva fogtam 10 műhódat. Nem volt valami erős a jel, de úgy nézett ki, hogy stabilan tartja. Ez valami irtózatos szoftveres baki. Már csak azt nem tudom, hogy az mtk által minden gyártónak adott platform sz*r, vagy a jiayu-nak sikerült elcsesznie. 4.1-ben is "játszani" kell minden indulás előtt ?
-
gps76
őstag
Azért zsiványak,mert 230-280-ért azt írják rendelhető,343-ért meg elvileg "vehető".
Bírom a gyártót,6589 proci,nagyobb kijelző( több led)és 1800-as akkut tesznek bele,ahelyett hogy megkapta volna a G3 2500-ösét és esetleg egy második napnak is nyugodtan nekiinduljon az ember egy töltéssel. -
Swami
senior tag
Jött már cuccom Hong Kongból, az USA-ból, meg egyéb helyekről, kutya nem kérte, hogy fizessek utánuk bármit is. Jól is néznénk ki. Ez kérem egy normális ország, itt hagyják békében élni az alattvalót, nem sanyargatják az istenadta népet, mint egyes helyeken (nem is hagyná(n)k egyébként).
Köszi a válaszokat! -
sasa311
veterán
Állítólag rengeteg országban nagy ívben tojnak a privát rendelések VÁMolására. Pl. Szlovákiában ha nem magyar a címzett hanem szlovák akkor állítólag le se sz@rják.
Élnek rokonaim a határ mellett, már gondolkoztam rajta, hogy az ő nevükre rendelem majd a 4 magos telót ők meg majd 890 ft-ért futárral elküldik nekem pick pack pointra... -
upbuvar
tag
-
Marty
tag
Nekem van egy Star X15i telóm, 2000mAh akkuval. Most nincs benne a sim, 236 órája megy töltés nélkül és 50%on van
Csak néha használom wifizni.
Strapabíróságról annyit, hogy betonon ejtettem már vagy 5-6szor le és kiválóan bírja a kiképzéstHa nem erre szólt a kérdés akkor elnézést
Sim-mel kb ha csak telefonálásra használtam elment majdnem egy hetet.
Ahhoz képest hogy anno fikázták, hogy ezek csak 1200as akkuk mert kamuk egész jól működnek. -
Echoo
senior tag
-
LámaZ
addikt
Ez esetleg egy próbát megér:
A Beállításoknál az Audio profilok menüben jobbra lent van egy kis ikon (csak álló nézetben), és arra kattintva mindent alaphelyzetbe állít. Ha a felh. beállítások során volt valami elszúrva, akkor ez helyrehozza, de nagy a gyanúm, hogy a förmver rossz.
-
István2000
csendes tag
Mond el légyszíves hogy pontosan mit csináljak, úgy ahogy 1 teljesen amatőrnek kell - mert egyébként teljesen az vagyok.
A telefonom rootolását sokadik próbálkozásra sikerült ugyan megcsinálnom, de a magyarítása már meghaladta képességeimet .
De az már nem is lényeges, ezt a problémát viszont szeretném megoldani, mert a viber fontos nekem. -
smkb
őstag
Miért nem hiszed el hogy vacak? Szerinted még nem indítottam ma újra párszor? Ez ilyen rossz. Kár volt megrendelnem, mert azóta rengeteg hibát jeleztek mindenhol róla, hogy full használhatatlan a képernyő kezlés miatt. Reménykedtem hátha azt a nyomorult romfrissítést le tudom szedni valahogy, de nem.
-
smkb
őstag
Semmi köze a töltéshez. Töltés nélkül is csinálja. Nem is érzékel, van hogy igen, de mást mint kéne, képernyő közepén nyomom erre, a jobb alsó sarokban villan fel ... gépelni nem lehet vele 1 szót sem. Full rakás sz@r. Van pár kínai kütyüm, de ilyen fos működéssel még nem futottam össze. Az akkukijelzése is elszomorító.
-
ctibor
senior tag
Csak az a baj, hogy ezek a most kihozni készült kínai négymagos "csúcs-kategóriás" készülékek legtöbbje -- ha jól láttam a híradásokból -- nem DUAL-SIM-es. Én is vágynék majd egy ilyen, valóban szupergyors mobilra, csakhogy nekem alap a két SIM (külföldön dolgozom, de az otthoni kártyát is bekapcsolva tartom), ezért is fordult az érdeklődésem a kínaiak felé, hiszen a nagy gyártók dual-sim telefonjai furcsamód gyengébbek, mint azok, amiket itt a fórumban tárgyalunk és jópáran már használunk.
Ti tudtok olyan, most kijövő készülékről, ami már új, négymagos chipset-es és biztosan dual-sim?
-
osztraksajt
őstag
Természetesen rád nem vonatkozik, te mindent jobban tudsz úgyhogy nyugodtan rendelj onnan ahonnan akarsz. Igaz én nem a gyártás helyeként neveztem meg Kínát hanem rendelési helyként, de úgy látom ezen az apróságon is sikerült a szokásos nagyvonalúságoddal túllendülni.
MIndenki másnak javaslom átnézni a "Nagy memóriakártyatopik"-ot.
-
viralmind
aktív tag
Ez szep volt
Bizonyara te vagy az aki ugy pottyant a vilagra ,hogy mindent tud,semmit nem kerdez,es figyelmeztetni is kar barmire ,mert zsigerbol megoldod a dolgot es sosem futsz lyukra.
Vagy esetleg valamivel nagyon megszivtad es akkor meg jobb lett volna ha te is kerdezel elotte ,es akkor nem igy allnal a dologhoz.Miert zavar az teged ha itt nagyon sokan segitenek a masiknak?Jelzem hogy ez a topic tobbek kozott ezert jott letre,vagy en jarok rossz helyen,vagy te.Nem ertem az ilyen hozzaallast ,de lehet bennem van a hiba -
sasa311
veterán
-
peter76bp
aktív tag
Nekem is úgy indult veszek valami olcsóbbat, egyszerűbbet max 30-ért. Bementem Mediaba, olyan borzasztó képe volt a kirakottaknak, hogy elment a kedvem (kinézetükről nem is beszélvea), de nagyon (persze nem a 70-150 ezres kategóriának, de ami 50 körüli volt az sem tetszett). Alapból nem játékra kellett páromnak inkább netezni levelezni esetleg filmezni, de hát egy weboldal görgetése is szörnyű látvány volt azokon, úgyhogy úgy döntöttem külföldi rendelés lesz. Valami olcsóbb. Aurora II-t néztem ki, de kifogyott, aztán addig-addig, hogy a fene egye meg akkor veszek egy picivel drágábbat de az aztán jó legyen. Így lett Fire a vége, aminek nagyon örült szerencsére
-
ityam
őstag
És használatban észreveszed vagy nem? Én amióta beraktam ezt a 256MB ot azóta ha elindítok egy progit akkor a másik nem áll le pontosabban ha vissza lépek rá akkor ugyanott folytatja ahol abbahagyta. Amíg nem volt swap addig ilyenkor kikerült a memből és újra be kellett tölteni a teljes programot és az elejétől kezdhettek használni. Pl ha játszottam és csak pauséltem akkor beszoptam eddig. most simán visszalép és tudom folytatni. Szal nekem ezzel a Swapper 2 vel biztosan megy. Amit te használsz progit azt nem ismerem.
Swapper2nél is picit kellett csak állítgatni a menüben. Elsőre még írt valami hibát hogy nem állítottam be de aztán miután végignéztem mindent utána ment. -
Gyuszkoo
tag
Azért tettem offba.
(OFF)Urak! Kínából szeretnék dual simes telefont rendelni! A paypallal történő fizetésnél minden esetben kell kártya számot rendelni a számlához, vagy csak abban az esetben, ha nincs rajta elegendő egyenleg?(/OFF)Így megfelel a folyton kötekedő, megkeseredett LámaZ kollégának? Nem véletlenül itt tettem fel a kérdést egyébként...
-
Novicsok
tag
A 4pda.info-ról le lehet szedni a PRO változatot is. Nem árt, ha rootolt a telo, és akkor a Lucky Patchert rá lehet küldeni.
Nem emlékszem, melyik Titanium Backup van nekem, de kiválóan működik mindig.
Megnéztem:
5.8.0 van fent, szerintem nem fizető, mert ajánlja a PRO verzió megvételét 5.99 USD áron. -
hun_gery
aktív tag
Hát hallod, ha valaki nem tudja, hogy azt az adott állományt pc-n kell kicsomagolni, az szerintem ne kezdjen romolgatni, meg cwm-et telepíteni. (az a runme.bat eléggé árulkodó, nem?)
Láttam már én is néhány tutorialt kínai vasakhoz, és a kollégáé messze magasan a legjobbak közt van, ennél szájbarágósabban talán tényleg felesleges, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez már túlzás is kicsit.
(persze jobb így, mintha valóban felületes lenne.)
-
csepelball
tag
Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle. Bár nekem a kezelőfelülete nem tűnik előnyösnek.
Ezt olvastátok már? ZTE U950 - A Sárkány felemelkedése?
Nagyon jó kis cikk! Gratula hozzá! -
berigazek
őstag
Lehet,hogy ugyanazt a Portot használja,mint más párosított eszköz és nem tud kommunikálni ezen a porton,törölj minden párosított egyközt a telón és a külső GPS-t is állítsd gyári alaphelyzetbe és próbáld meg újra párosítani őket és,ha müködik akkor utána párosítsd más eszközökkel.Próba szerencse!
zarew!
Nekem is elkel már a min 4.7" vagy 5" ....nem az ujjaim,hanem a szemeim... :-( -
Atti0925
tag
Elsőre biztos kínai lehet az egész
A flották lényege,hogy valamilyen feltétel(pénz,céges,egyéb) teljesítése után lehetőséged van nagyon kedvező előfizetésre(főleg másodperc alapú,8-20 ft-os percdíjjal).
Van amelyik 100%ban lebeszélhető,van ahol kötelezően igénybe kell venni plusz szolgáltatást.Annyi flotta van,hogy bárki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt,a lentebbit csak azért linkeltem,mert ez felelne meg nekem.
Ha úgy gondolod,h meg akarnak lopni,akkor nézz utána jobban,és ha utána is úgy gondolod,akkor választhatsz másikat is -
osztraksajt
őstag
Alapvető hiányosságaid vannak mobilos téren ha nem tudsz értelmezni egy árlistát, de nem is csoda már alapfogalmakkal sem vagy tisztában. Ki is lépek a 6 ft-os percdíjú mobil flottából mert meg akarnak biztos lopni. Nekem is pl flottás privát (a családdal ingyen tudok beszélni), és céges sim miatt van kétkártyás telefonom. A voip mellesleg elég megbízhatatlan mobilhálózaton keresztül, tudom, mert én ki is próbáltam nem csak tapasztalat nélkül benyögök valamit, terheltebb tornyoknál bizonyos szolgáltatók előszeretettel szűrik a voip forgalmat.
Csak kérdezem, hogy milyen az a "felsőfokú diploma"? Diplomáról meg felsőfokú végzettségről már hallottam, de így együtt még nem találkoztam vele, pedig nekem is van 3 diplomám. Légy szíves oszd az eszet máshol és egy kicsit vegyél visszább a mindenkinek beszólok stílusodból. Attól hogy te nem tudsz valamiről vagy nem értesz hozzá még létezik. Pont te hőbörögtél hogy tele van offolva a topik szállítási infókkal miközben te röffentesz ide voip megoldásokat meg nano-okostelefonos híreket ami kb annyira relevánsak ebben a topikban mint pl a lámák párzási szokása.
-
Sanyesz.
őstag
Nem teljesen világos, amiről ott szó van. Konkrétan mi is ez?
Én 2.050 Ft-ot fizetek havi 5 GB-os csomagért (az itthoni ADSL mellé kapom ennyiért). Sosem használtam még ki. Csak böngészésre használom, esetleg egy-két kisebb méretű letöltésre.Szerk.: Aha, így már értem, de nekem személy szerint nem érné meg, nem hívok mobilról ennyit.
-
Sanyesz.
őstag
Én azonban rendszeresen használom a 3G-t, talán éppen tegnap írtam le. Nekem eleve emiatt kellett a dual SIM. Az egyik slot-ban mobilnet, a másikban hagyományos SIM. Meglepő módon tökéletesen műxik
és hozza is a 3G sebességet.
Mondjuk sokkal egyszerűbb lenne a tere-fere, ha olyanok írnának "lesújtó" véleményt a G3-ról, akik már láttak is élőben.(Én kérek elnézést
)
Ha mégis valami negatívumot kellene megjelölni, akkor maga a mérete. Nekem is egy kicsit nagy, bár előtte Nokia E52-n nevelkedtem. -
pmikloska
aktív tag
Nem nagy feneket kerítek neki, hanem próbáltam feltenni az eredeti Launcher-t, de nem lehetett. És ha nekem az kellett/tetszett, akkor fel kellett, hogy tegyen a kérdést, hogy ilyenkor mi a megoldás.
tutis: köszi, ebben igazad van, de kíváncsi voltam (mivel úgyis csináltam előtte Backup-ot), hogy mi történik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest