- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozsolt1965
csendes tag
Szia hungobungo!
Ment privi, légyszi olvasd el!! -
hozsolt1965
csendes tag
válasz
hungobungo #2200 üzenetére
Előre is köszönöm, szeretnék majd élni a lehetőséggel. Valahogyan majd légyszi jelezd, ha aktuális lesz a dolog, de addig is folyamatosan figyelemmel kísérem a fórumot.
-
hozsolt1965
csendes tag
válasz
hungobungo #2163 üzenetére
Üdvözlök mindenkit, teljesen új tag vagyok, bár már jó ideje olvasom a fórumot, mivel nekem is 2 SIM kártyás telóm van (Samu GT-C6712), és nagyobb képernyős androidosra szeretném cserélni, de teljesen analfabéta vagyok androidból. Azért írtam Hungo kolléga telefon ajánlatára, mert nekem is nagyon tetszik ez a teló, de azt kérdezném, hongobungotól, hogy úgy is meg tudod-e rendelni majd, hogy rendbe teszed nekem pl. magyarítás, teljes play letöltési lehetőség, felesleges kínai cuccok kívétele, 3 betüs navi, stb. Természetesen a munkádat honorálnám. Várom válaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest