Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
És használatban észreveszed vagy nem? Én amióta beraktam ezt a 256MB ot azóta ha elindítok egy progit akkor a másik nem áll le pontosabban ha vissza lépek rá akkor ugyanott folytatja ahol abbahagyta. Amíg nem volt swap addig ilyenkor kikerült a memből és újra be kellett tölteni a teljes programot és az elejétől kezdhettek használni. Pl ha játszottam és csak pauséltem akkor beszoptam eddig. most simán visszalép és tudom folytatni. Szal nekem ezzel a Swapper 2 vel biztosan megy. Amit te használsz progit azt nem ismerem.
Swapper2nél is picit kellett csak állítgatni a menüben. Elsőre még írt valami hibát hogy nem állítottam be de aztán miután végignéztem mindent utána ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest