- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
válasz
gyűrű #102827 üzenetére
Nyexusz nyócat adom tizenötér, 16 gb ram, 128gb rom, kendermagos processzor, 15000mah, és 8k kijelző, optikai zoomos 46 megapikszeles fényképezővel. Jó lesz? Csak ma csak most csak neked.
Kiröhögteted magad, de mi jól szórakoztunk. Ha ez neked jól esik, csináld.
Plusz zárójel: mutatsz egy telefont amit nem kinában gyártanak a sok kacat mellett?
-
-
tokyo2
tag
válasz
gyűrű #100285 üzenetére
Hát, ha vki azért adta el akkor úgy kell neki... talán a miui után vagy mellett az egyik legjobb android átirat....
Sztem...
Pont ez a hardware melett az erőssége../adott korban, mindenből a legjobb minőséget adja vasban és az egyik legátgondoltabb softwaret mellé.
Na mindegy... -
Zeki
nagyúr
Nézd, tudom hogy mindenbe bele lehet kötni, ha valaki akar.
Lehet hogy más ennyibe kerülő gép ott akkor jobb képeket készítene, de egyrészt nem érdekel, másrészt ilyen tesztet max egy Redmi 1S-sel tudnék csinálni. Bár nekem annak a képei is tetszenek, másnak meg nem.
Most nézem, azok a képek 9 megapixelesek, tud 13-at is, az már 4:3 képaránnyal, nem 16:9-cel.
Majd olyat is csinálok... valamikor.
A teló gps-e nagyon érzékeny, majd tesztelem menet közben, HERE térképpel.
Egy bajom van, nem tud magyarul a telefon. Így csak én tudom használni. -
cs.zs.
veterán
Nem gond, tényleg csak nézelődök, semmi konkrét szándékom nincs. Ezek szerint a következő Lenovóból 5 db van és csókolom ? Aki először kattint rá megnyeri ? Tehát gép előtt kell ülni és reménykedni hogy a világon Te vagy a leggyorsabb? Ez így működik?
Azon a Lenovón elgondolkodtam, szép az a sárga. Kár hogy fehéret akar kosárba rakni...
-
KurtCobain
őstag
Én azt szeretem a ZTE V5-ben (ugye Snapi400), hogy Bp. belvárosában nem tesz át a párhuzamos utcába, illetve nem tervez újra folyamatosan, nem úgy mint ahogy azt az általam eddig próbált MT65xx: 72,77, 82, 89 (M,T) SoC-s telefonok tették.
Jó, tudom erre a választ, hogy a Zopo sem tesz át, de azzal nem egy kategória sem árban, sem teljesítményben.
Akkuidőre:
ZTE V5 nálam ~5,5 óra kijelzőidőt tud (2400mAh, az előd Jiayu G3T (3000mAh, bár lehet hogy valójában csak 2750mAh volt...) meg tudott 6-6,5 ó között, azonos használat mellett. Én nem érzek nagy különbséget. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar elnezest de te kezdesz itt kötekedni. Miert? Mert csak. Ennyi. Egyebkent meg teljes mertekben tisztaban vagy vele miert irtam.
Mi a t*köm köze van egy procinak a telefon tudasahoz? Hallod, SEMMI...
cs.zs.: nem mindenkinek xar a szeme ahhoz a felbontashoz, a tobbi reszletet meg nem ismerjük, valoban korrekt összehasonlitas...
-
cs.zs.
veterán
Mindenkinek más a jó, más tetszik, más felel meg. Nekünk itthon egymás mellett volt egy Snapi400 5" 1280x720, és egy MTK6582 5" 960x540, és mi semmivel sem találtuk jobbnak az előbbit, miközben pontosan a duplájába került. Mindezt elfogultság nélkül mondhatom, mivel mindkettő saját tulajdon.
-
janaman01
addikt
Pár kérdés, illetve állitás zopo 999 visszhang probléma hivás közben a hivott félnél.?..jiayu s3 ugyanez frissités megoldotta...zopo 999 töltés közben megáll..?battery kalibráció stb...ezeket nem reklámozzátok itt....az hogy én ide be merem irni a jiayu buktatóit az egy dolog...úgyhogy egy lapra teszem....
És kár is ezen vitázni...nekem a 3 is páros....használd egészséggel a telód sokáig! -
janaman01
addikt
már ne haragudj meg de ha a zopo 999 ilyen képeket készit akkor én meg egy lapra tenném
egyik kutya másik eb....szerintem eljutunk odáig hogy kinából is nehéz lesz telót vásárolni...nyomják fel az árakat...300-400 dodós telók amik talán jók...mindenféle tekintetben...mondom én elkurvulnak ezek a kinaiak is..
-
WOT-H-A-C
veterán
Na most akkor zavart érzek az erőbe....
Kezdtük ezzel:
" a snapdragonokat lealázó teljesítményt, és a kiváló háttértámogatás"
Ezt simán cáfolom. Még a snapi 800 at is simán lerakom mellé de ugye ott van még a 801 és a 805 is. Persze ezek drágábbak de ugye ez már más kategória. Ha most jön a "ezek drágábbak akkor ott a 1+1 16giga ami árban kb pariban van a 3x el 2 év eu garival.
Aztán jött az " ár-érték arányra gondoltam!"
Erre ledobtam 2 snapis telót ami ár/érték arányban nagyon jók.
Most akkor nem értem mi a,gond?
Értem én , hogy véded a mundér becsületét, de elöttem nem kell.
1. ismerem az mtk-s telefonokat és semmi gondom velük!!
2. a 3x el még annyi gondom sincs több hsz. -ban elismerően nyilatkoztam róla!!Viszont ami igaz az igaz....
-
törölt tag
Félreérted. Az MTK Control -t nem kínomban használom, mert csak ez megy root nélkül. Már telókeresgélés közben is tudtam, hogy ha MTK lesz, akkor ezt fogom hozzá használni. Egy plusz súly volt a mérleg MTK -s serpenyőjében, mivel Snapira nem találtam hasonlót. A fő feladata a slotok kezelése lesz, ha majd beindul a kétkártyás üzemmód. Ezzel szeretném megakadályozni, hogy az Android szerint magasabb prioritású GSM hívás megszakítsa a folyamatban levő VOIP hívásomat. Az adatkapcsolat mód váltogatás csak plusz lehetőség.
1. A Gravitybox egy általános alkalmazás, ami az OS felől kezeli a beállított funkciókat. De az MTK Control biztos, hogy nem ilyen, mert a kapcsolóinak a működését nem lehetne Android SDK -val megcsinálni. Tehát mindenképpen vmi spec. MTK -s alkalmazás. Eddig azt gondoltam, hogy közvetlenül a kernellel kommunikál, de akkor nem működne root nélkül. Úgyhogy valószínűleg az engineer mód kódjaival operál. De akár így, akár úgy, mindenképpen közvetlenebb a mód, mint OS -en keresztül.2. Ha jól sejtem, akkor a Gravityboxos megoldás csak manuális kapcsolású lehet (talán parancsikonokon keresztül lehetne automatizálni). Én viszont nem szeretném manuálisan kapcsolgatni, hanem a teló kapcsolja magától. Pl. kikapcsolt kijelzőnél valószínűleg nincs szükség a 4/3G -re. Tehát, kijelző kikapcsolás után pár perccel, a teló álljon át 2G üzemmódra és csak kijelző bekapcsoláskor, vagy csak bizonyos alkalmazások indulásakor váltson az erőforrásigényesebb adatmódra. Ezért lényeges, hogy az MTK Control kapcsolói automatizálóból is vezérelhetők.
Egyébként úgy néz ki, hogy a mél nem jutott el hozzá, mert az már két napos, de a Playen, az értékelés után pár órával már válaszolt:
"Hi, will try to add support for 4G, but will need the user community to help test it, since I don't have any Mediatek with 4G to test it. Thanks"
Úgyhogy a hétvégén vszínűleg rootolás lesz, hogy hozzáférjek a logcat naplóhoz, mert sztem azzal tudok neki a leghatékonyabban segíteni.
kigyo70:
Amikor ezt a hibaüzenetet kapod, akkor a teló csörög tovább? -
wwenigma
Jómunkásember
Ki a t*köm beszel az uj MTK generaciorol?
Mekkora részét fedi le a piacnak? 0,197%? De hagyjuk, en is bizom benne hogy ezek mar jok lesznek illetve mar ezt is többször mondtam...
gipsztigris: nem baj te nagyon jo BT-s GPS vevoket tudtal ajanlgatni hozzajuk, mert ugyse navigaciora van a telokban ugye.
-
wwenigma hajlamos az összes MTK-processzorral szerelt készüléket sz@r GPS-vevővel szereltnek bélyegezni.
Szerintem (és sokak szerint) ez nem írható le ilyen egyszerűen "fekete/fehérnek". Tényleg vannak rossz GPS-vevővel szerelt márkák, típusok, de azért sok gyártó igenis a normál használatot bőven kiszolgáló vevőt tesz az MTK-processzoros készülékébe IS.
-
gipsztigris
addikt
Örülök, hogy elégedett vagy a telefonoddal! Egyelőre én is elégedett vagyok VibeZ-vel. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit produkál a 3X! Nagyot kell virítani a következő telefonnak nálam, hogy jó szívvel leváltsam majd a Lenovot.
Arról a noname dologról pedig mesélj még kicsit! -
maczera
aktív tag
Ha nem az alkatrészeken, akkor valami máson kellett spórolniuk -elvégre nem jótékonysági intézményről van szó. Én abból indultam ki, hogy a THL hasonló áron csak négymagos CPU-t , kisebb kapacitású akkumulátort és valamivel kisebb felbontású kijelzőt (480x800) tud adni - lásd T6S.
-
WOT-H-A-C
veterán
A video valóban meggyőző. A gond igazából azzal van amit a kolega emlìt a linken.
Vagyis kb 0 támogatás.Kitudja van e gyári suport, ithon nincs közösség, ha gond van akkor nyakig van benne az ember, alkatrészek vannak?? Gyári gari milyen??
Tehát túl sok a kérdés, és kevés a válasz. Pont ezért használunk/ajállunk bevált, kipróbált tìpusokat mert kissebb a bukta esélye és van kire támaszkodni.
Viszont mindìg örülünk 1-1 kísérletező kedvű kolegának aki bevállal ilyeneket úttörőként!!
-
-
mong08
tag
Most már érdekelne egy olyan is ahol a pozitívakat ollózza össze valaki a telefonokról és nem a negatívakat..
Szinte minden autónak - is - van negatív kritikája mégis q.a sokan vesznek autót is.. (pedig van tömegközlekedés is a világon)
Főzni még mindig jobb a kerámialap.. ( teló melegszik ugyan némelyik, de annyira azért nem..)
telefonálni pedig még mindig lehet kapni hagyományos gombos telókat (igaz egyre kevesebbet), bár gondolom ez azért van mert egyre kevesebb a kereslet irántuk.Ha megmondod mire szeretnéd használni, akkor szerintem több típust is fognak neked ajánlani, akár ezen a fórumon is. Itt talán kevesebb ember fog Iphone -t ajánlani lévén ez a dual SIM-es topik, jellemzően kínai telefonokkal.
-
-
Zeki
nagyúr
Jaja, mi az hogy méltó utód?
És a lényeg, kínai teló megfelel?
És a másik lényeg, árban meddig?
200-500 USD között van egy halom baba telefon.
De kifogni 120 USD-ért is bestbuyt.
Kinek mik az igényei, elvárásai, mekkora képátló kell, stb...
Lehet telefonokat nézegetni a kínai webshopokban, melyik a bejövős külsőre, belsőre, és utána kérdezni, kinek mi a véleménye róla, kinek van olyan.SharpSA
4"-ban már nem igazán van normális teló. Vagy csak nagyon drágán. Fehér meg pláne.
A tepsi a divat sajnos. Már kínában. -
SharpSA
veterán
Ami legalább annyit tud, de inkább többet. Akku időben, sebességben. A képernyő mérete max 4,5 col, de inkább kisebb. Felbontásra elég a 480x800, de lehet 720x1280. Szerintem a fullHD felesleges. Női kezekbe kell, most éppen a szögletes formák tetszenek neki jobban és a fekete szóba sem jöhet. Nagyjából ennyi.
A Bedove hy5001 nagyon tetszett neki, de nem lehet kapni. Méretre kb. ekkora a jó, azaz ne legyen sokkal nagyobb az S2-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hívószám-hamisítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest