- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
Igen, tudom, mindenki ezt mondja, de én még egyetlen MTK SoC-os telefont sem láttam (pedig láttam párat), ami tényleg megbízható lett volna. Városban NAVIGÁLVA mind, sok pedig még teljesen nyílt égbolt alatt is meghülyül. Az, hogy 3 m-es fixet, meg 12 fogott holdat jelez, az nem hat meg, attól még navigálás közben sz@rok. Sajna nekem ez a tapasztalatom. És qrvára idegesítő, hogy akkor kezd el hülyéskedni, amikor tényleg pont fontos lenne, hogy tudjam merre kell menni...
-
ggg1
aktív tag
Egyébként nekem sincs kétségem afelől, hogy mindegyik cég, amiket föntebb említettünk, ezt csinálja, és mindnek van kínai klónja, amit ugyanaz a gyártósor csinál a másik műszakban, de nem is ez a kérdés szerintem, hanem az, hogy a megrendelő, aki utána átcímkézi a saját nevére a kínai gyár termékét, milyen minőségi kritériumokat és hibarátát vár el és követel meg ettől a bizonyos gyártótól.
És ez alapján már könnyen előfordulhat, hogy nagy minőségi különbségek vannak egyes átcímkéző márkák termékpalettái között.
-
Laza...
addikt
Teljesen életszerű, hogy veszek egy telefont, és azzal tesztelem hogy gurigázok az autómmal rajta. Bezzeg egy valódi tesztet azt baxnak feltenni, nem is értem miért nem egy úthenger alá tették, az lett volna az igazi teszt; kiderült volna valójában mennyire összenyomható alkatrészekből épül fel 1-1 telefon
-
klogw
aktív tag
Azért maradhatott alul, mert vastagabb a coolpadnél, a hátlap szélén nagyobb sugarú a görbület és túl jól (szorosan) illeszkedik, így jobban követte az egész telefon a kerék mozgását és az aszfalton jobban megfeszült. A xiaomi is vastagabb de levált a hátlapja (talán a kisebb sugarú széli görbület miatt is) s így nem feszült meg az egész telefon.
-
citkar
addikt
A G6 is dizájnos, kicsit drágábbnak tűnt korábban (bár újabban az árakat nem követtem), de az X8 külseje megfogott, egy bajom van vele csak, hogy nagyobb lett
(#72753) RVR400 :
Hát, Samsung és más telóknál is láttam gyenge és jó GPS-t is. Nem követem annyira, a Hongmit csak azért figyeltem, mert tervben volt a vétele, csak hát a GPS-t leszámítva a mostani telóm tökéletes, nem éri meg lecserélni csak emiatt, Az X8 tetszik annyira, hogy ha az meggyőz s kicsit olcsóbb lesz, szóba kerülhet.(#72754) kcsa:
Mármint a G6-ban, ha jól emlékszem. -
RVR400
veterán
Érdekes dolog ez a GPS kérdés. Az MTK6589 sem volt egyszerű GPS terén, de ott a működésre bírás volt sok idő. Viszont, amikor működött, és rendesen látta a holdakat, akkor egész pontosan elnavigálgatott. Most a 6582 és 6592 esetén a működésre bírás gyorsan megy, a nagy átlag ugye 1 percen belül fixál, viszont jóval pontatlanabb.
(#72741) kcsa: Nekem a Miz Z3 nem ugrált, egész jól használható volt. Persze nem volt 30 másodperces fix mint most a V3-nál.
-
fa4hu
őstag
Sajnos a Jiayu szoftveres támogatása gyakorlatilag nulla, a gyári ROM-okkal sem sokat bíbelődnek, a jó hardver és a gyenge szoftver kompromisszumát meg kell kötni... amíg nem jön ki hozzá egy jó portolt, főzőtt ROM. (Írom mindezt a harmadik Jiayu készülékem használata mellett, tehát én mindezekkel vállalhatónak tartottam.)
A GPS-nél érdemes megcsinálni a gps.conf lecserélését nokiauser által belinkeltre.
-
andatti
senior tag
Pedig nagyon csábító a jó hardver...
Kijelző alapján lehetne
THL W8, (2000 az akku) de erről is olvastam már jót és rosszat is, felhasználóktól...
ZOPO ZP 810 (detto) de mindkettő 4 Gb memóriával van, a proci azonos, /1,2, 4 mag,/ kamera 8 és 3,2
vagy
ZOPO ZP 910, v. 900 IPS QHD, 8 és 2 kamerával, 2300-as akkuval. /900-nál 2 aksit adnak/ 5,3 colos!
ennél erősebb aksi csak a
ZTE V967S-ben van, 2500, de a kamera "csak" 5 és 0,3, és nem is tud magyarul, ahol én néztem...
vagy LENOVO 830, 2250-es akkuval, de 8 és 0,3-as kamerával, (felbontás 960*540) itt is és IPS QHDés még mindig csak a hardver oldaláról hasonlítottam... stabil, strapabíró teló kéne, ami nem hóka, elég fényerejű...
Vagy tudtok más típust, ami jobban passzolna az igényeimhez? (gariztatás gondolom így is- úgy is, felejtős) -
forgonati
őstag
Most nem azért hogy nagyon belefolyjak, de visszaolvastam, és itt arról volt szó (már ha jól értettem) hogy kérdezték tőled hogy tudsz-e olyan képet mutatni ami bizonyítja hogy a V987 tud Glonass-t. Erre Te beraktad ide a képet a V987 belsejéről a 6628-as chippel, ami viszont rohadtul nem bizonyítja a Glonass meglétét ebben a telefonban. Bocs ha valamit nem jól látok, de nekem úgy jön le hogy Te nem tudod miről megy a vita
37132 kcsa:
Az, hogy ott a képen a 6628, csak azt bizonyítja hogy a WIFI, BT, GPS, FM nincs beleintegrálva a 6589-ba. OK, ez tiszta. De miért lenne bizonyíték a 6628 a Glonass meglétére? Nem értem...
-
gipsztigris
addikt
Miért? Szerinted egy kérdés mely így hangzott, hogy "Merre is van az a kép?" az leugatás? Próbálj már meg egy kicsit hátrébb döcögni az agarakkal!
Erre írtad nekem válaszul, hogy:
"Arrogáns kolléga se látta:
http://www.soomal.com/pic/10100028345.show.htm
szerk.: mindenesetre rohadt boldog vagyok, hogy ennyi szakértő van, akik rohadtul értenek hozzá, csak egy linket/képet nem tudnak dobni ahol bizonyíthatják hogy igazuk van. Csak a leugatás, az megy."Szerinted ki kezdte el leugatni a másikat?
.......nyugodtan menj el tévét nézni!
-
-
forgonati
őstag
Szerintem a V987 nem GLONASS képes. Tudom hogy elterjedt ez az urban legend féle izé, de rengeteg helyen néztem már teszteket, láttam már képeket róla, és mindenhol csak amcsi holdakat látott.
Viszont arra lennék kíváncsi, hogy ezek a kínai fónok miért nem tudnak dual active módot? MT6589 tudja, szóval nem vágom, hogy az ezzel szerelt telefonok miért nem...
-
madrac
senior tag
A leírásból ez nem derül ki, a fotón pedig nem látszik hogy nem egy tokban van a soc és a gps chip. Ez csak neked bizonyíték..
Ajánlom olvasgatni: www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1081Best-in-class MediaTek Technology
Integrated leading 4-in-1 connectivity combo, providing 802.11n Wi-Fi, BT4.0, GPS and FM radioÉs légyszi mutass egy mtk 6589-es telót amiben bizonyíthatóan nem 6628 van. Köszi!
-
sasa311
veterán
-
apeelme
addikt
Nem értem mi a problémád?!
Erre válaszoltam:
"Jiayu nem fémházas, csak elöl alul-felül fém az a betét..."Ezt:
"JiaYu teljes egészében fém, műanyag "betétekkel""De el lehet dönteni hogy mi a jobb/tartósabb:
- teljesen műa. készülékváz fém burkolattal
- vagy komplett alu öntvény készülékváz minimál műanyaggal (oldala, hátlap, akkufedél) -
-
Saccco
nagyúr
A legjobb az lenne, ha vennék a fáradtságot és csinálnának egy olyan chippet*, ami minden sávot támogat.
(Mint pl.: a Qualcomm RF360).*csippet -
Zeki
nagyúr
Kedvenc szolgáltatóm már 2100-on fullon lefedett mindent ahol járok. Folyamat tudok VOIP telefonálni.
Én csak azt mondom, hogy igen, nem tart sokból az EU-nak is megfelelő telót csinálni. ZTE, Huawei megtette. Meg a belinkelt kis noname gyártó is. De lehet hogy mások is. Most nem keresek rá minden gyártó minden tipusára.
Majd akkor térjünk erre vissza, ha jön a Lenovo is hivatalosan, és megismertük a kínálatát. -
Zeki
nagyúr
Nézd, aki az EU-s piacra is rááll, az majd belövi a frekvenciákat.
ZTE, Huawei belőtték.
És kínából megrendelheted ugyanazt olcsóbban belőlük.
Szerintem a Lenovo is így lesz.Az meg hogy mi megy 900MHz-es 3G-n vagy mi nem, legyen annak érdekes, aki vodás. Majd olyan telót keres, ami tudja. Ez is tudja.
-
Zeki
nagyúr
Ha a wcdma eltérne, nem tudnák itthon használni a kínából rendelt 3G-s telókat 3G-n.
Pedig tudják.
Nehogy azt hidd, hogy majd a magyaroknak külön fognak telókat gyártani. -
7Sony7
addikt
O.K. hogy erősebb, de ez ténylegesen meg is látszik a facebookon? A nejem itthol van gyesen, és egyetlen szórakozása, hogy a barátnőjével beszélget fb-n, csak mindig mérges, hogy nem jön be, nem úgy jön be, stb.
ezért gondoltam , hogy meg kéne lepni egy másikkal, ha azon tényleg olyan jól megy.
ha az y200 ra van valami megoldás, hogy jó legyen az FB, úgy is jó.
Tanácsot, észrevételt szívesen várok! -
Teejay83
tag
Mondjuk én is aliexpresszről vettem most a Vowney V5-öt
kb 1 hete rendeltem,már úton van, ha megérkezik beszámolok róla
elég sok mindent vettem mostanában pólót, kabátot ami sokkal jobb árban volt mint bárhol máshol és minden megérkezettremélem a telóval is minden rendben lesz
-
-
Víz Elek
senior tag
-
lolchief70
aktív tag
Köszi! Hát igen igazad van. Ezt néztem ki, mint a legjobb alternatív megoldást. :-D
De úgy tűnik mintha sokkal több 5colos telefon jön ki mint kisebb.cappa72: ideális tényleg nincs, de kitartóan kell keresni:-D
Faea F1 hány embernek van itt a fórumon?
Mennyivel gyengébb az adreno 203 az sgx544-nél? -
CoolBoy323
nagyúr
Akkor nem tudod, mire szolgál a félkövér... segítek: kiemelés!
Így jobban látszódik, jobban megnézik, így nem fognak fejjel menni a falnak, és veszik meg a "gagyibb" G4-et!
Stimm??
@kamillo67: a nem OTG-s a korábbi széria, amin a gombok ledjei nem világítanak. Ennyivel rosszabb csak, de nem véletlenül olcsóbb
-
kamillo67
tag
Lécci mond el, hogy miért fontos hogy legyen OTG rajta?
Tán vinyót akarsz ráakasztani vagy pendrive-ot, vagy egeret?
Nem igazán látom értelmét a dolognak, de figyelek.
PC-ről átszedem WIFI-n a TC-ben ami kell, vagy használok DLNA progikat TV vagy a PC felé.
Kíváncsian várom a az érveidet. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged