- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri85
csendes tag
válasz
hungobungo #30255 üzenetére
Köszönet érte. A660-ra fordítottam vele rom-ot. Gyors és egyszerű.
-
Feri85
csendes tag
Vedd fel velük a kapcsolatot.
Ez csak annyit jelent, hogy lesz ilyen csomag, a futár cég még meg sem kapa az árut. -
Feri85
csendes tag
-
Feri85
csendes tag
Némi frissítés:
(Képeket sajnos még mindig nem csináltam, de lassan ráveszem magam.)Üzemidő: ~1,5 nap nekem normális használattal. (0706-os rom)
( Reggel levettem töltőről másnap este ~15% raktam vissza, technikailag meg lenne a 2 nap, de sok értelme nem volt kivárni)
A 0706-os gyári rom-ot lecseréltem egy 0713-as módosított rom-ra, tele van kínai vacak app-okkal, de kíváncsi voltam mi változott. Nos jelenthetem, hogy fogalmam sincs.
A mágneses szenzor továbbra sem hajlandó működni, ellenben sikerült kiütni az imei-t.
(10 perc alatt visszahoztam, nem nagy dolog.)
Az egyetlen dolog, amit találtam, hogy antutu ~3900 pont helyett ~5000 pont körül ad sd teszt nélkül. Gyanúsan sok, a telefon nem érződik erősebbnek.Még egy dolog, a front kamerát sikerült kipróbálni (ezt elfelejtettem az előzőben), tehát az is működik.
Úgy néz ki, hogy megy fel a 0713-as gyári egyelőre.
-
Feri85
csendes tag
válasz
NivoSzaki #2744 üzenetére
Sajnos normális minőségű képet egyelőre nem tudok csinálni a kijelzőről (nincs mivel), de holnap lehet rá tudom venni haverom, hogy csináljunk pár képet a 3GS-ével (
).
Talán azon látható, hogy nincs látható pixel.Üzemidőről szintén nem tudok mit mondani még, kell egy pár nap mire beáll.
Illetve még annyit hozzáfűznék, hogy azok amit nem említettem ( wifi, bt, stb ) minden különösebb pozitív vagy negatív előjel nélkül működnek.
2745:
Én a mix_shop-ból (nem tudom mennyire reklám) rendeltem, 3 levelembe került, hogy elismerjék épp nincs raktáron és egyébként is hiánycikk...
Miután kilátásba helyeztem paypal dispute-ot csak kiderült, előtte elöszerettel ígérgették hogy még két nap. -
Feri85
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Haipai X710d-m. Gondoltam írok egy pár sort róla, hátha érdekel valakit.
Külső:
Nos a telefon nagy. Tényleg nagy (5.2"), A 185 centimhez tartozó tenyérmérettel éppen használható félkézzel.
Az összeszerelés minősége ok, nem zörög vagy nyöszörög. A home gomb kissé mozog a helyén, de a hátlap egész jól illeszkedik. Egyetlen pontot találtam az oldalán, ahol megnyomva kissé elmozdul, de nem zavaró.Kijelző:
A felbontástól, pontosabban annak hiányától tartottam kicsit (pixelméret), de kellemesen csalódtam. Nagyítóval nyilván könnyebben kiszúrhatóak a pixelek, de használat közben teljesen rendben van. Fényerő elfogadható, de lehetne több is.Működés:
Sebessége szerintem teljesen jó, bár nem volt felső kategóriás androidos teló a kezemben, így nincs komoly összehasonlítási alapom.És akkor jöjjenek a hibák, mivel vannak:
-gps nehezen talál jelet
-mágneses szenzor nem működik (szenzor monitorozó app érzékeli, hogy van benne valami, de nem kap adatot. Yamaha530, ha mond valakinek valamit.)Az enyém 0706-os rommal jött, de már van egy 0713-as, még nem próbáltam, lehet az javítaná a hibákat.
Lévén, hogy egy igen friss chipről van szó szerintem még jönni fog ki újabb gyári rom, így lesz rá esély, hogy végül egy többé kevésbé hibátlan készüléket kapjunk.
Illetve a Haipai előző mobilja köré is alakult közösség az xda-n, így remélhetőleg ennél is fog.Összefoglalva:
Az árát figyelembe véve ($175+száll.), egy teljesen elfogadható telefon a hibái ellenére is. Igaz én egyelőre mindenkinek inkább azt javasolnám, hogy várjon a vásárlással még hogy kiderüljön, milyen lesz a támogatás a telefonhoz.Ha érdekel még valami kérdezettek és megpróbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged