- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amacuse
csendes tag
Köszönöm a segítséget.Akkor vissza írok nekik, hogy küldjék csak simán SG post-al.
-
amacuse
csendes tag
Ez egy Lenovo P770 es lenne , de a két szállítási díj között csak 9 dollár a különbség.
-
amacuse
csendes tag
Egy kérdésem lenne a tisztelt fórum társakhoz.
EtoTalk-tól rendeltem telefont SG post -os kézbesítéssel, viszont azt írták vissza, hogy az ő tapasztalataik szerint ez hosszabb lesz mint 45 nap ezért vagy fizessek még rá a szállításra és akkor küldik DHL-el vagy vállaljam hogy nem lesz dispute jogom.
A kérdésem az lenne, hogy tudja -e valaki mennyire lehet nekik hinni vagy mennyi esélye van annak, hogy a csomag átcsúszik a vámon DHL nél. Előre is köszönet. -
amacuse
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Esetleg ezt az oldalt ismeri valaki ? http://www.jsxltech.com/
-
amacuse
csendes tag
Én etotalk-tól rendeltem, kb egy hete jött meg de szerintem nekem is frissíteni kéne a rom-ot rajta.Mivel én is kezdő vagyok ezen a téren nem igazán merek bele vágni a dologba , de a teló nagyon szuper, eddig csak jó tapasztalataim vannak vele.
Rendeltem hozzá Obostore-ról 1700mAh aksit, hamarosan az is megérkezik.Ha megjött és kipróbáltam közlöm ér-e valamit vagy csak kamu a nagyobb teljesítmény. -
amacuse
csendes tag
Sziasztok
Esetleg tudja valaki mennyit kell várni etotalk-nál amíg behajózzák a csomagot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest