- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1471 üzenetére
Ha jól megy az angol javasolom ezt a fórumot nagyon sok jó dolog van ott:
http://androidforums.com/u960-all-things-root/510094-zte-u960-rom-discussion-16.html
ez az utolsó lap de olvasd el a többit is, van egy magyar honfitársunk is aki úgy látom érti a dolgokat tőle is kérhetsz tanácsot, csak regisztrálnod kell, ha hozzászólni szeretnél.
Én most ezt a ROM-ot használom egy kicsit visszavett teljesítménnyel, innen letölthető:
http://depositfiles.com/files/pn52i4d5x
érdekel a nagyobb teljesítményű akku, várom, hogy mi a tapasztalat. -
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1469 üzenetére
A telefon nem volt rootolva nem tudtam frissiteni a ROM-ot(pedig a cég úgy hirdette hogy a telefon rootolt). Az eredeti az nagyon kínai volt. Bizonyos funkciók nem működtek, pl Google Play. Lefagyott ha a 3G be volt kapcsolva. Én kezdő android felhasználó vagyok, voltam nehezen tudtam rootolni,de szerencsére találtam egy külföldi fórumot ahol segítettek, onnan van a legfrissebb ROM is, ezzel nagyon penge.
Egy funkciót még most sem tudtam be állítani az az MMS küldés, de nem igazán értem miért.??
-
beers
addikt
-
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1175 üzenetére
Igazából csak a headset nem kapcsolódik, egyéb telefonokkal simán létrejön a kapcsolat, az adatátvitel is problémamentes, az én kocsim nem bluetooth-os azt még nem próbáltam, ismerőseim között van ilyen majd kipróbálom és jelzem. A hétvégén megcsinálom a ROM frissítést remélem utána majd megoldódik az a probléma. (az még előfordulhat, hogy nem kompatibilis a headset, de ennek nem jártam utána)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Airsoft
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged