Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1471 üzenetére
Ha jól megy az angol javasolom ezt a fórumot nagyon sok jó dolog van ott:
http://androidforums.com/u960-all-things-root/510094-zte-u960-rom-discussion-16.html
ez az utolsó lap de olvasd el a többit is, van egy magyar honfitársunk is aki úgy látom érti a dolgokat tőle is kérhetsz tanácsot, csak regisztrálnod kell, ha hozzászólni szeretnél.
Én most ezt a ROM-ot használom egy kicsit visszavett teljesítménnyel, innen letölthető:
http://depositfiles.com/files/pn52i4d5x
érdekel a nagyobb teljesítményű akku, várom, hogy mi a tapasztalat. -
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1469 üzenetére
A telefon nem volt rootolva nem tudtam frissiteni a ROM-ot(pedig a cég úgy hirdette hogy a telefon rootolt). Az eredeti az nagyon kínai volt. Bizonyos funkciók nem működtek, pl Google Play. Lefagyott ha a 3G be volt kapcsolva. Én kezdő android felhasználó vagyok, voltam nehezen tudtam rootolni,de szerencsére találtam egy külföldi fórumot ahol segítettek, onnan van a legfrissebb ROM is, ezzel nagyon penge.
Egy funkciót még most sem tudtam be állítani az az MMS küldés, de nem igazán értem miért.??
-
beers
addikt
-
bszaki
csendes tag
válasz
amacuse #1175 üzenetére
Igazából csak a headset nem kapcsolódik, egyéb telefonokkal simán létrejön a kapcsolat, az adatátvitel is problémamentes, az én kocsim nem bluetooth-os azt még nem próbáltam, ismerőseim között van ilyen majd kipróbálom és jelzem. A hétvégén megcsinálom a ROM frissítést remélem utána majd megoldódik az a probléma. (az még előfordulhat, hogy nem kompatibilis a headset, de ennek nem jártam utána)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest