- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Samus
addikt
Kérdés: ha rootolom a telefont, képes leszek gyári alkalmazásokat is kigyomlálni? Lesz ennek valamiféle káros hatása (például a Gtalk, Places, Layar rettentő felesleges számomra, a Sims3 sem lett örök kedvencem, az LG Appstore is teljesen felesleges)?
Továbbá: LauncherPro-t használok, de a saját App drawer-je nagyon nem tetszik (a 3D jobb, de az sem az igazi), nulla a funkcionalitása. ABC sorrendben rendezi a menüt, és ennyi, semmit sehová nem tudok pakolni, a törléshez is át kell másznom a beállítások rengetegén. Az LG féle Launcherben szépen létre tudtam hozni kategóriákat, az ikonokat oda húztam, ahová szerettem volna, és egy klikk, és a telepített programokat már távolíthattam is el. Tehát valami olyan drawer kellene, ami LauncherPro mellett is megy, az ikonokat kedvem szerint rendezgethetem, az eltávolítás is könnyű (Opciók gomb->Eltávolítás->Rábökni a törölni kívánt "ojjektumra"), és ne adj' még kategóriákat is kínál (vízszintes sávval elválasztva például, nem ragaszkodom a mappákhoz...)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest