Hirdetés

Aktív témák

• Samus

addikt

Kérdés: ha rootolom a telefont, képes leszek gyári alkalmazásokat is kigyomlálni? Lesz ennek valamiféle káros hatása (például a Gtalk, Places, Layar rettentő felesleges számomra, a Sims3 sem lett örök kedvencem, az LG Appstore is teljesen felesleges)?

Továbbá: LauncherPro-t használok, de a saját App drawer-je nagyon nem tetszik (a 3D jobb, de az sem az igazi), nulla a funkcionalitása. ABC sorrendben rendezi a menüt, és ennyi, semmit sehová nem tudok pakolni, a törléshez is át kell másznom a beállítások rengetegén. Az LG féle Launcherben szépen létre tudtam hozni kategóriákat, az ikonokat oda húztam, ahová szerettem volna, és egy klikk, és a telepített programokat már távolíthattam is el. Tehát valami olyan drawer kellene, ami LauncherPro mellett is megy, az ikonokat kedvem szerint rendezgethetem, az eltávolítás is könnyű (Opciók gomb->Eltávolítás->Rábökni a törölni kívánt "ojjektumra"), és ne adj' még kategóriákat is kínál (vízszintes sávval elválasztva például, nem ragaszkodom a mappákhoz...)

Aktív témák