Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Megtaláltam amit kerestem. A neve: ALL APPS Organizer. Sajnos csak a fizetős verziója jöhet szóba, mert nincs benne reklám, de pont azt tudja, amit kerestem. Egy kivétellel: nem lehet az ikonok sorrendjét változtatni, viszont nagyon könnyű rendezni, mert egyszerre annyi ikont jelölhetek ki, amennyi jól esik. A kategóriákat sorokba rendezi, fejléccel jelölve, mint az LG Launcher, programok eltávolítása nagyon könnyű, gyors az egész, és átlátható. Nagy nehezen találtam a LauncherPro-hoz gyári Drawer ikont, így beraktam az alkalmazást a dokkra, a "saját" ikonjával (ami csak akkor lenne saját ikon, ha a saját Drawer-je lenne, a LauncherPro választható ikonkészletéből hiányzik a kis négyzetes ikon).
Remek még a programban, hogy nagyon pici, és nincs semmiféle "követelménye", csupán annyi, hogy magától indul a készülékkel együtt.
Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest