Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Samus
addikt
Nem rossz megoldás, de ez egy Launcher. Nekem csak egy Drawer-re volt szükségem, ami a menüt rendezi, és össze tudom házasítani a LauncherPro-val (vagyis ha a főképernyőn a "Menü" gombra kattintok a dokkból, akkor az általam kedvelt struktúra fogadjon). Az LG gyárija nagyon bejött, és az ALL APP Organizer hasonlít rá a legjobban. Csak egy baj van vele, nem tudom miért, de belépéskor nem a lista tetején vagyunk, hanem középen...
Egy dolog lenne még nagyon jó, bár ilyet biztos nem fogok találni:
Mikor a telefont felélesztem, de még nem nyitom "ki" (vagyis a feloldóképernyőn vagyunk), ha volt nem fogadott hívás, vagy olvasatlan üzenet, akkor kiírja, hogy: 1 nem fogadott hívás... (itt írja ki a gyári zenelejátszó az aktuálisan játszott szám címét is, ha fut). Jó lenne, ha azt írná ki, hogy 1 elmulasztott hívás: xyz. Vagyis ha megnézem mennyi az idő, anélkül látnám, ki keresett, hogy fel kellene oldanom, és a híváslistába belépnem...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő