- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
válasz
911swat #6916 üzenetére
Erre igen egyszerű a megoldás: szokj le a kontaktok törléséről és használd helyette a "rejtés"-t A telefonodról ugyanúgy eltűnik, mintha törölted volna, de gmail-ben megmarad, a "kitudja, hátha egyszer kell" alapon. Jah és a rejtett, az rejtve is marad, tehát új rendszer, esetleg új telefon esetén a kontaktok beszinkronizálásakor nem jelenik meg ismét...
-
TRob1
veterán
válasz
911swat #6916 üzenetére
Pl. névjegyek mentése SD kártyára
(és akkor ott megmarad 1 vcf fájlban az aktuális, amit akár gmail-en is be tudsz importálni, de szinte minden más alkalmazásba is)
A My Phone Explorer-t meg sztem nyugodtan tedd fel, egyrészt nagyon hasznos (oda-vissza fájl küldés, mindenről bizt. mentés, szinkronizálás...stb.), másrészt nekem foglal 460kb-ot a telefonon. (én ezzel is szinkronizálom a névjegyeket a gépre, nemcsak a gmail fiókba, fő a biztonság)
-
Joshi
titán
válasz
911swat #6901 üzenetére
Én a MyPhoneExplorert használom erre a célra, de pl tud Wifin keresztül fájlokat is másolni így nem kell usb-én csatlakozni a PC-hez. A lényeg hogy van egy apk amit értelem szerűen a telóra kell telepíteni ill van egy PC-re telepítős része. A használata egyszerű de az alábbi beállításokat el kell végezni a PC-és felületen:
Kisebb fájlok másolásánál nagyon jó a wifi kapcsolat.
A telefonkönyvet még nem szerkesztettem vele csak szinkronizáltam, próbáljátok ki ti is.
ui.: nálam annyi hibája van PC-és felületen hogy a bal oldali menü egyéb fülön a memória állapotra kattintva lefagy a cucc(ZTE Blade). Ezt leszámítva egész jó kis progi.
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest