Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, mert Esztergomot mint várost nekem is megtalálja, de az időjárásra semmit nem tud már mondani "Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető"
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.