- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Pedig nem árt a csatlakozás gombra kattintani, különben hogy kommunikálna a MypPhoneExplorer a telefonnal?
Kapcsolódásnál feltesz először egy MyPhoneExplorer Client nevű alkalmazást a telóra amit később el is indít mindig, ha kapcsolódsz a telefonhoz, megjelenik a system tray-en is az androidban. Megnéztem most direkt, és a képernyő betöltés működött USB-n, de fejjel lefelé mutatta a képet
, Wifin nem ment, csak a szinkronizálós opciók. 1.8.1-es a legfrissebb verzió, ha nem ez lenne feltelepítve nálad akkor frissítsd!
-
Coolmat
őstag
Szia!
Köszönöm a tippet, Fancy widget pro-ban weatherbug szolgáltatóval már valóban jó Esztergomra is, és tud helyet is frissíteni gps nélkül is
Myphone Exlrorer használatához pedig ahogyan írja is, be kell kapcsolni az USB hibakeresést a telefonon (nálam így van a menüben, lehet neked máshogy van mert az enyémen főzött rom van: beállítások - alkalmazások - alkalmazásfejlesztés - usb hibakeresés).
-
Coolmat
őstag
Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, mert Esztergomot mint várost nekem is megtalálja, de az időjárásra semmit nem tud már mondani "Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető"
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Olyan időjárás widgetet keresek, ami tudja a kisebb városokat is, és lehetőleg magától vált át a városok közt ha utazom, valamint nem szívja le nagyon az akksit, +pont ha van mellé Sense kinézetű óra is és magyar nyelven van. Amiket eddig néztem:
- Accuweather.com és annak quick verziója: ismeri Esztergomot, de a widget nagyon szívja az akksit (10%-ot merült éjjel a Bladem tőle)
- Fancy widgets nem ismeri fel Esztergomot, az óra tetszik benne. Ennek nincs olyan verziója, ami az accuweathert használja?
- Go weather szintén nem tudott semmit mondani Esztergomról.
- Sense analóg clock és MIUI clock mellé betett időjárás: Esztergomhoz legközelebb Vácot dobta ki. Mellesleg ebből nincs véletlen olyan változat, ami "lapozza" az órát és a percet a widgeten?
- Gyári Telenoros 2.2 Blade romban volt egy gyári app, aminek sajnos nem emlékszem már a nevére, de az egész pofás volt, minden kis falura tudott előrejelzést, ennek nem tudja valaki a nevét véletlen?Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest