- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
911swat
csendes tag
köszi, ez tényleg jó, de még csak a létszükséges appokat raktam vissza és már nem sok szabad memória van a telón. így a google fiókkal szinkronizálok. viszont azt még nem tudom h hogyan kell biztonsági mentést csinálni, mert pl. hiába szinkronizáltam és van meg a telón lévő összes telszám a gmailemben is. ha egy telszámot törlök később nem tudom vissza állítani, mert akkor szinkronizálás után az a telszám a gmail fiókomból is törlődik.
ennek kivédésére milyen megoldás van?
-
911swat
csendes tag
sziasztok!
hogyan tudom a nevek és telefomszámokat szinkronizálni? Hallottam h a gmaillel lehet ezt is nem csak a naptárat, de ha szinkronizálom, akkor a telszámok a neten (számítógépemen) hol fogom megtalálni?
jelenleg a contact group manager progit használom és hiába van beállítva a google fiók szinkronizálásra már sikerült a telszámokat törölnöm és nem volt biztonsági mentésem. nem szeretnék így járni megint.
köszi előre is.
-
911swat
csendes tag
a napokban töltöttem le a Contact Group Manager és az aContacts nevű telefonkönyv progikat de nem tudom melyik a jobb és használhatóbb ui egyiket sem tudom használni.
pl. nem tudok a család csoportba névjegyzéket beírni. Tudja valaki h kell ezt megoldani?
-
911swat
csendes tag
válasz
Leonardo91 #5258 üzenetére
nekem is kell...
Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest