- Yettel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
Aktív témák
-
Istwan
tag
Nos kapacitic Cerkával kapcs ez a tutti:
http://xms.hu/apple.php?t=iphonestylus
Kiprobálva és itt figyel mellettem. Akkor most ujbol jellemezném az elözöhöz képest.: Nagyon szép, nagyon kicsi (de még kézben kényelmes), és a hegye eléggé strapabiro ugyanis gumi ami ferdén van levágva és a teljes felülete kell hogy érintkezzen a kijelzövel. Aki egy ilyet szerez(ne) be, használati utasitásként két dolgot emlitenék.: gyakorlás a megfelelö szögben tartva, és türelem.Nekem is fent van az iGOMyWay_8.4.2.124036 ami nálam kb. 53 mega. a rarban 2 fájl van de én mind a kettöt az SD-re tettem. Aztán ott elinditottam az exe-t....ikont. Gond nélkül települt és megy. Mindössze annyi hogy elég nehezen talál holdat...valamikor olyan 13 perc is beletelik. de aztán szépen teszi a dolgát.
Találtam egy olyan programot, ami nagyábol hasonlit az általam sokat használt (még winmo korszakbol) NotesToday progira. Ha kiteszük, nem kell megnyitni semmit csak a billentyüzetet és egyböl irhatunk a föképernyöre. Nincs cim, nincs al szöveg nincs megbonyolitva mint sok más Sticky alkalmazásnál.
[link]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest