- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Istwan
tag
A Spica-n eléggé össze vannak zsufolva a gombok meg az a piros, (fehér készüléken meg a zőld) "ok" gomb komolytalan hatást kelt. Nem tom hogy ezek ellenére megéri e az amoled kijelzö.
Én nem vagyok oda a HTC gépekért a hosszadalmas beállitgatasok miatt de most ezzel, vagy is már az androiddal felszerelt gépükkel ; Hero-val kezdek elégedett lenni föleg a sense felülettel...kisebb kompromisszumokkal.!!Valamire "rájöttem" Az elözö hsz-ben emlitettem ezt a nagyon hangos telo beszélöparner hangot.... Nem e azért ilyen hangos mindig kezdéskor, mert hogy ez egyben kihangositásként is funkcionál. És aki nem szeretné kihangositani, az gyorsan lejebb veheti a hangeröt. No meg a másik, hogy a beszélgetés felvételét még mindig nem tudták megoldani hogy belsö rendszerböl vegye fel, hanem a külsö hangszorobol veszi. Igy, minél hangosabbra vesszük a partnert, annál tisztábban hallatszik felvételkor. Ez még mindig elég fapados megoldás.
De amugy tényleg ez a széria most sokkal jobban használható mint az elözöek.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest