- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Istwan
tag
Voltaképpen az én hsz.-em sem volt off. Azokat a sok funkciokat egy megfelelö mobil és rajta mind megfelelö program, középkategóriásan tudja. Söt.... A idöt meg ugye nem nézzük percenként tehát aki tokban is tartja a telót, azt a 3 sec. idöt rálehet szánni hogy megtudja mennyi az idö.
Ja és a zenehallgatás.: Aki mp3-at használ, az honnantudja hogy a mobilon hivják ami a tatyóban csörög? -
TRob1
veterán
Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják!
), ha ugyanezt tudja egy telefon!
Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója
)
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest