Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Istwan
tag
Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi