Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Istwan
tag
Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom.
Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest