Aktív témák
-
-
Mauzes
addikt
És akkor most egyesével kellene több száz becenevet megadnom? Ráadásul még ha lenne is valami csoportos megoldás, nekem a névsorrend fordítva kellene, mint mondjuk a Gmail-ben (nekem vezetéknév, keresztnév, alapból meg keresztnév, vezetéknév).
Ráadásul nálam amúgy sem működik tökéletesen a DW. Pl. kivettem a pipát a toolbox tab elöl, hogy azt ne jelenítse meg alul, semmit nem reagál rá. Ugyanígy a phone&call log settings-nél nem reagál semmit arra, hogy pipát teszek a névjegy képének mutatásához és az sms-ikon megjelenítéséhez, ezek egyike sincs a dialer és a call log fülön, pedig kép kellene nekem...
-
canniball
nagyúr
Nem is csak a "nagy tesótól való félelem"-re gondoltam, hanem arra is hogy az állandóan bekapcsolva tartott GPS pikk-pakk leszopja az akksit.
petipetya!
A tag (nálam legalábbis) automatice be volt kapcsolva. A location fityfene viszont ki, rinyált is mindig a camera app amikor indítottam hogy engedélyezzem. No persze...!Keeperv85!
User error.RootRulez!
Én korábban próbáltam (gyári 2.1-en) nálam nem ment. -
dbius
veterán
Nem tudok válaszolni, mivel nem használok beceneveket a kapcsolatoknál, de mivel ezt a tárcsázót és névjegy kezelőt használom - a fejlesztő nyitott minden óhajra, sóhajra!
-, láttam, hogy nick alapján is tud rendezni. Lehet, hogy a fizetősben még jobban testre szabható, nem tudom, ha gondolod kérdezz rá a fejlesztőnél.
-
dbius
veterán
DW Contacts & Phone - ban elvileg lehet nicknév/becenév szerint is rendezni a contactokat. Próbáld ki.
-
bunnyhu
senior tag
Köszi a leírást, segített meg találni a tts hangerejét, megpróbálom feltolni hátha az tényleg segít. De az elhalkítás valahogy nem megy továbbra sem. De feltoltam 250% fölé a hangot!
Más. Régen volt egy névjegyzék program ahol a benne lévő nevek kezdőbetűjét egy gridbe rakva lehetett azonnal oda ugrani, nem ez a béna görgetés volt erőltetve. Sajnos a program bugos volt, mert ha bepipáltam, hogy csak a telfonszámos névjegyeket mutassa semmit nem mutatott. Ha van valakinek így működőképes programja, örömmel venném a tippet.
-
-
-
Istwan
tag
Voltaképpen az én hsz.-em sem volt off. Azokat a sok funkciokat egy megfelelö mobil és rajta mind megfelelö program, középkategóriásan tudja. Söt.... A idöt meg ugye nem nézzük percenként tehát aki tokban is tartja a telót, azt a 3 sec. idöt rálehet szánni hogy megtudja mennyi az idö.
Ja és a zenehallgatás.: Aki mp3-at használ, az honnantudja hogy a mobilon hivják ami a tatyóban csörög? -
TRob1
veterán
Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják!
), ha ugyanezt tudja egy telefon!
Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója
)
-
St3ven
addikt
Azt azért ne felejtsük, h a köpönyeg.hu adatai óránként egyszer frissülnek, óra 16-kor, de akkor halálpontos egész órai adatokkal.
A Fancy milyen adatokat használ? Accuweather?
Én a köpönyeg vs. Beautiful Widgets témát tesztelem már több mint egy hete folyamatosan, és hát nem sok különbség van. Ha van, akkor rendszerint a BW egy, max. két fokkal többet mutat, ill. szélsebességben 2-3 km/h-val kevesebbet, mint a köpönyeg.
Csak ugye a fizetős BW egyik adatbázisa (Accuweather) jóval gyakrabban frissül, ne kérdezd, milyen gyakran, de a widgetet ugy állítottam be, h minden egyes képernyő felélesztésnél kérje le a legfrissebb adatokat.
-
eddie17
addikt
-
vlevi
nagyúr
Én is kipróbáltam ma a gugli navit.
Tulajdonképpen nem is rossz. Ami nem jó benne, azt előre tudtam, nem ért meglepetésként.
Jó, hogy valóban működik navigáció közben minden adatkapcsolat nélkül. Egyedül az úticél megtalálásához kell adatkapcsolat. Gondolom a google keresőt használja ehhez, és ahhoz internetkapcsolat kell. Persze előre le kell tölteni a szükséges térképrészleteket, ellenkező esetben út közben kell letöltenie.
Ami viszont nem tetszett, az a térkép. Sajnos a Google a Tele-Atlas térképeit használja, ami Magyarországon igencsak kihívásokkal küszködik. Pl. Nyíregyházán a szép új atombunker plázánk már 3 éve megvan, de a térképen még a régi úthálózat szerepel. De pl. az M6-os, vagy M31-es autópálya már megvanEzek szerint csak a felkapottabb helyeket frissíti a Tele-Atlas.
A próba során próbáltam "szivatni" szegényt, azaz szándékosan nem arra mentem, amerre mondta, de gyorsan újratervezte az útvonalat (igaz, csak 4-5km volt), adatkapcsolat nélkül is.
Viszont beállítási lehetőség csak annyi van, hogy autópályák, fizetős utak ki/be, illetve párféle alternatívát hajlandó felkínálni. Kábé ugyanaz, mint ami a google maps-ban is beállítható. Legalábbis egyelőre. Kíváncsiam várom, hova fejlődik.Röviden összefoglalva a szoftver létezik, működik, kis odafigyeléssel adatforgalom nélkül is lehet használni, és ha a GPS-ed bedöglött, de sürgősen indulni kell egy messzi, ismeretlen tájra, akkor szükségmegoldásnak megteszi. De azért egy kimondottan navigációra készült vasat, amin ráadásul IGO fut, nem tud pótolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest