- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Én is teszteltem a napokban, amiket írtál csak megerősíteni tudom, egyébként most kivételesen törtről váltottam a hivatalosra, és jobb lett, mivel megszűnt az eddigi hangos navigációs bug, hogy ismétli önmagát, ezért lemarad. Illetve a törtben az újratervezés is nagyon tohonya volt. Egy dolgot kivéve nagyon elégedett voltam vele, ez pedig a tervezett út idejének megbecsülése.
Nem tudom ti néztetek-e már hosszabb távokat, amiket rendszeresen megtesztek, hogy mennyi útidőt ír hozzá, de nekem úgy tűnik az autópályák forgalmát valahogy nagyon elszámolja. Állandóan túlterheltek, egy Miskolc - Bp. ~190 km-es szakaszra, aminek nagy része autópálya, általában közel 3 órát ír, vagy többet, még éjfélkor, vagy hajnalban is. Pedig betartva a sebességhatárt, még a legnagyobb forgalomban is jócskán 2 órán belül jövök ki. Kivéve persze ha van valami komoly dugó.
Más szakaszokat annyira nem ismerek de érdekelne nálatok hogy alakul a hosszabb ismert útszakaszok becslése.
Ha ilyen "kisebb" hibákat javítanak, meg kiegészítik néhány plusz funkcióval akkor mondjuk mehet rá a 4-5 csillag. Amit még gondolom velem együtt sokan várnak az a Street View, de ahogy olvastam ennek hiánya nem feltétlen a Google hibája.Más.
Megjött a havi számla. Volt rajta 4 külföldre írt sms. Mondom mi a tököm?! Rákeresek a számra, hát valami Google Voice-s szerver. Akkor ugrott be, hogy felraktam nemrég a programot újból a telóra, mert olvastam, hogy azt is nemrég engedélyezték az országban, de a telefonszámom hitelesítésénél ugyanúgy hibát dob. Pedig többféleképpen is próbáltam, de valószínűleg ezt nem kellett volna, mert minden alkalommal levett. Igaz, hogy csak darabonként 44 forinttal, de ez akkor sem volt szép főleg, hogy semmi erre utaló értesítés nem jelent meg. Ráadásul ugye még csak tovább sem engedett.
Egyébként ez már nem az első ilyen kellemetlen pénzügyi tapasztalatom a Google-val.
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest