Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
chab7
addikt
Itt olvasott ajánlatok alapján kipróbáltam a Smart Keyboardot. Annyira jó hogy már én is ezt használom. Viszont hiába van bepipálva az intelligens szótár és az új szavak megjegyzése, mégsem ajánlja fel az olyan szavakat amik nem szerepeltek a szótárban de beírtam böngészőbe/SMS-be stb. Kell még valamit állítani, hogy megjegyezze a szavakat? (elég kevés szó van amit nem tud magától, de azért akad, és jó lenne ha csak az első alkalommal kellene minden egyes betű megadásával bevinni és következőnek már azt is felajánlaná)
Más: Próbáltam én is az új Google navigációt. Első nekifutásnak nem is rossz. Két otthonom közt ingázok viszonylag sokszor, olyankor szoktam is próbálgatni a navigásciós programokat, és a nagy IGO-nál is csak az idei térképek óta van benne 2 rövidebb útszakasz ami az útvonalamba esik (az egyik pont a régi lakóhelyem utcájának a vége ami nem volt összekötve a fő útvonallal és mindig a másik irányban akart kihozni az utcáról), tehát még a nagyoknál is akadnak hibák, nem hogy a friss Google naviban (mert ám ez meg még nem tudja az útvonalnál, valójában melyik a leggyorsabb és melyik a legrövidebb útvonal - egész másfelé akar elvinni - de kezdésnek nem rossz. Ha szépen fog fejlődni (pontosabb vonalvezetés és útvonal tervezés valamint a hang is "beszélhetne szebben") akkor egy két verzió után már valóban alternatíva lesz az eddigi nagyok mellett.
Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest