Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
chab7
addikt
Itt olvasott ajánlatok alapján kipróbáltam a Smart Keyboardot. Annyira jó hogy már én is ezt használom. Viszont hiába van bepipálva az intelligens szótár és az új szavak megjegyzése, mégsem ajánlja fel az olyan szavakat amik nem szerepeltek a szótárban de beírtam böngészőbe/SMS-be stb. Kell még valamit állítani, hogy megjegyezze a szavakat? (elég kevés szó van amit nem tud magától, de azért akad, és jó lenne ha csak az első alkalommal kellene minden egyes betű megadásával bevinni és következőnek már azt is felajánlaná)
Más: Próbáltam én is az új Google navigációt. Első nekifutásnak nem is rossz. Két otthonom közt ingázok viszonylag sokszor, olyankor szoktam is próbálgatni a navigásciós programokat, és a nagy IGO-nál is csak az idei térképek óta van benne 2 rövidebb útszakasz ami az útvonalamba esik (az egyik pont a régi lakóhelyem utcájának a vége ami nem volt összekötve a fő útvonallal és mindig a másik irányban akart kihozni az utcáról), tehát még a nagyoknál is akadnak hibák, nem hogy a friss Google naviban (mert ám ez meg még nem tudja az útvonalnál, valójában melyik a leggyorsabb és melyik a legrövidebb útvonal - egész másfelé akar elvinni - de kezdésnek nem rossz. Ha szépen fog fejlődni (pontosabb vonalvezetés és útvonal tervezés valamint a hang is "beszélhetne szebben") akkor egy két verzió után már valóban alternatíva lesz az eddigi nagyok mellett.
Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech z5500 5.1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest