Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják!
), ha ugyanezt tudja egy telefon! 
Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója
)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), ha ugyanezt tudja egy telefon! 
)