- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
Aktív témák
-
chab7
addikt
Szépen felsoroltad azokat az eseteket amik pont megkívánják az irányzott cuccokat, de szerintem én/mi itt a hétköznapi felhasználás kompakt kényelmes oldaláról közelítjük meg a dolgot. Ha esküvői fotós lennék akkor valószínűleg profi fényképezőgéppel dolgoznék, ha hegyimentő lennék akkor meg egész biztos lenne csúcskategóriás navigációm, operatőrként kamerám. De itt arról van szó, hogy ha a mindennapokban velem van egy ilyen telefon akkor bárhol ha meglátok valamit gyorsan le tudom fotózni /videózni. kirándulásnál, vagy csak úgy egy idegen helyen ha valamit meg akarok keresni (de szerintem nyugodtan használható hosszab utakra is) van benne gps és elnavigál. Emellett zenét hallgatni és filmet nézni is lehet vele unalmas várakozásokban, buszozáskor, pl napi munkába ingázásban. Velem lehet egy számológép, iránytű, szögmérő stb sok kis hasznos dolog anélkül hogy egy nagy batyut kellene cipelnem. Folytassam? Tudjuk hogy nem a speciális esetekre készültek, senki nem is ezt mondta. De a hétköznapi ember hétköznapjaiban kompakt és hasznos. Ennyire baj, hogy sok mindenre jó - mint mondtam, főleg olyankor mikor nem számítasz rá hogy kell, de akár úgy is hogy megfelel a célnak és azért használom/juk?
Ha igen, nem kell használnod, de remélem mi akiknek megfelel használhatjuk és élvezhetjük a lehetőségeit.
Megfigyeltem, hogy vannak emberek akik a dolgokban nem a számukra használható oldalt nézik vagy akarják felfedezni/ hasznosítani maguk - vagy esetleg más - számára, hanem azt nézik, az adott dolog miért nem jó. Ez is egy hozzáállás, de így mindig elégedetlenek lesznek
Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest