Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
válasz
schmo07
üzenetére
Nem tudhatod ki hova jár

Egyébként nekem is van fent alternatív böngésző, ha valamiért becsődölne a gyári, mint pl inaktív egy chatbox.
A könyvjelzőkre megoldás lehet (bár kicsit fapados, de ha nagyon muszály csak megteszi): Ki lehet rakni a könyvjelzőt az asztalra (hosszan nyomsz a könyvjelzőn) és ott mappákba rendezhető. Tudom nem a legjobb megoldás, de az ömlesztett egyvelegnél talán jobb, ha van egy külön asztal nyitva a könyvjelzőknek....

-
TRob1
veterán
válasz
schmo07
üzenetére
Pedig anélkül nem Android az Android

Ezt azért érdemes elolvasni (ha még nem olvastad), hátha megjön a hajlandóság. (Persze rábeszélni senki nem akar)
-
deino
csendes tag
válasz
schmo07
üzenetére
Sajnos így nem lehet, telepítés előtt törölni kell a swypeot. A Swype oldalán kell jelentkezni a bétára, és ott még külön a magyar bétára
Aztán majd dobnak e-mailt (nekem egy nap volt) , benne a leírással, hogy mit és hogyan telepíts. Kicsit bonyolult, az tény, én előtte a SlideIt-ot használtam, de mostmár inkább Swype.Ennek is tanítani kell egy rakás szót, meg kicsit érzékenyebb a csúsztatásra, konkrétan sok betűs / nem egyértelmű szavaknál nem árt egy tized másodpercre megállni a betűn, nem csak áthúzni felette az ujjad, hogy tudja, pontosan mire gondoltál. Viszont ezzel lehet gépelni, nekem a SlideIT legnagyobb hátránya, hogy botrányosan sz.r gépelni vele. Én már megszoktam ezt, maradok ennél, de ha már nagyon gyorsan + hibamentesen tudsz írni a SlideIt-tel, akkor szerintem pl. felesleges váltani.
-
canniball
nagyúr
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Nemhogy a "gyári" feladót kiírja, még az üzenetet is... 
GO SMS tetszene, csak annyi a bajom vele, hogy amikor jelszóval le van védve a kód után mégy nyomni kell egy másik gombot is. A handcent smsnél meg beírom a jelszót és be is lép (lehet csak szőrszálhasogatásnak tűnik, de + 1 tapicskolás, kényelmi szempontból nem elhanyagolható, főleg, ha hozzászoktam, hogy beírom a kódot és belép..)
Handcentbe meg nem lehet titkosítani a Status Bar figyelmeztetését...Bakker kiverte a szemem.
Ugyanaz a neve "Privacy Mode"Még jó hogy az asszonynak van 200 ingyen sms-e

-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Hát nekem a Handcent jobban adja, csak ha kikapcsolom a jelzést az értesítési területen semmit sem ír ki, legalább anynit lökhetne, hogy SMSem jött.
Ebből a szempontból jobb a GO SMS, hogy csak anynit ír ki, hoyg "új smsem jött, azt nem, hogy kitől... Handcent hiába védem le jelszóval, mert már azt se kéne tudnia akárkinek, hogy kitől jött üzim...Van ez a Dolphin Browser Mini. Ez olyan lenne, mint a Opera Mini, azaz kisebb forgalmat generál, mint egy átlagos böngészőnek vagy csak azért "mini", mert kisebb vasakon is jól elfut?
-
rumos14
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
schmo07
üzenetére
"Névnapok..."
Ezek szerint ez offline nem működik..."Ismétlődés..."
Nálam nincs olyan.
-
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Igazság szerint azért linkeltem össze, hogy aki benne van a telefonkönyvemben, az ne legyen benne 2x, mert leszedte a tel FB-ról is, ha ki tudnám kapcsolni a szinkronizációt lehet ki is kapcsolnám
Csak nincs FB alkalmazás a menüben, ahol lenni kéne
Meg azért néha jó hogy írja, hogy ez meg ez ezt írta az előzményekben és én direkt tuti nem lépek be ezért... -
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Szia! Nem az összecserélős problémám van.
Hanem az összekapcsolt kontaktokban nem tudom megadni, melyik név jelenjen meg a telefonkönyvben (FB-n: "Szabó József", régebbi kontakt szerint meg: "Csiga" és a Csiga jelenjen meg). 
De ezt a képes progit átveszem, mert vannak páran, akik nem töltöttek magukról fel FB-re képet és az a kép szerepel a telefonkönyvbe, holott a névjegyében benne lenne egy kép róle. .K
-
Istwan
tag
-
kezman
őstag
Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 65W töltő eladó
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak nincs FB alkalmazás a menüben, ahol lenni kéne
Szóval miért ne akarná akárki is ezeket megszerezni...