Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én a SlideIT-ot, már elég rég óta használom, még paypal-lal vettem, amikor még nem lehetett vásárolni a marketről programokat hivatalosan.
A telefonomon gyárilag van/volt swipe, de csak angolul tud, és nem upgade-elhető, csak ha a Motorola kiadná egy rom-frissítéssel, az meg ugye...
Szóval a billentyűzet megszokása, begyakorlása időt vesz igénybe, egy darabig nem egyszerű, de miután megtanulod készség szinten hogy melyik betű merre van, kényelmes és gyors lesz használni. Akár egy kézzel még hüvelyk ujjal is használható, mert nem kell pontosnak lenni. De szerintem ez a billentyűzet angolul telitalálat. Magyarul túl sok a betű 3 sorban, jobb lenne talán egy 4 soros elrendezés, de olyat nem lehet. A túl sok betű akkor gond, amikor főleg a ragozott szavakban hiányos szótár miatt gépelni kell, (angolban ugye ez sem probléma). És ez nem olyan ritka azért. Persze a szótárba lehet felvenni szavakat, és a szótárat le lehet menteni, és vissza lehet állítani. Így pl. szerintem mások által bővített szótárat is lehet használni. Vannak trükkök amikre rá kell jönni, és az segíti a részben bent lévő szavak gépelését. Érdekes és zavaró dolog, hogy én pl két szótárat használok, magyart és angolt, ezek között egy billentyűvel lehet váltani, de a magyarba is belekeveri az angolt a szójavaslatolnál.
Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest