Hirdetés

Aktív témák

  • Cyrin

    addikt

    Én a SlideIT-ot, már elég rég óta használom, még paypal-lal vettem, amikor még nem lehetett vásárolni a marketről programokat hivatalosan.
    A telefonomon gyárilag van/volt swipe, de csak angolul tud, és nem upgade-elhető, csak ha a Motorola kiadná egy rom-frissítéssel, az meg ugye...:D
    Szóval a billentyűzet megszokása, begyakorlása időt vesz igénybe, egy darabig nem egyszerű, de miután megtanulod készség szinten hogy melyik betű merre van, kényelmes és gyors lesz használni. Akár egy kézzel még hüvelyk ujjal is használható, mert nem kell pontosnak lenni. De szerintem ez a billentyűzet angolul telitalálat. Magyarul túl sok a betű 3 sorban, jobb lenne talán egy 4 soros elrendezés, de olyat nem lehet. A túl sok betű akkor gond, amikor főleg a ragozott szavakban hiányos szótár miatt gépelni kell, (angolban ugye ez sem probléma). És ez nem olyan ritka azért. Persze a szótárba lehet felvenni szavakat, és a szótárat le lehet menteni, és vissza lehet állítani. Így pl. szerintem mások által bővített szótárat is lehet használni. Vannak trükkök amikre rá kell jönni, és az segíti a részben bent lévő szavak gépelését. Érdekes és zavaró dolog, hogy én pl két szótárat használok, magyart és angolt, ezek között egy billentyűvel lehet váltani, de a magyarba is belekeveri az angolt a szójavaslatolnál.

Aktív témák