Hirdetés
Aktív témák
-
vanni
csendes tag
Sziasztok,
tudna valaki saját gyakorlati tapasztalata alapján jól működő car finder/ locatort ajánlani, ami valóban vissza is visz a kocsimhoz? Amit eddig kipróbáltam, nem működött a nyílt parkolókban sem. Köszönöm!
: a minap kértem tanácsot gmail widgetre, s utána megjelent több olyasmi poszt, hogy "zavart érzek az erőben.... az egyensúly újra kibillent... idegenek a közelben", "Ezek szerint másnak is feltűnt! Megint ugyanazok a problémák!", meg ilyenek.
Úgy tűnt, mintha valaki régebben nagyon zavart volna Benneteket, s esetleg engem néztek annak. Én bár régebben, tán fél éve regisztráltam, de a múltkori posztom volt az első: nem engem kerestek. Ha mégis zavarok valakit, már "megyek" is.

Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest