- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
beleszólok #66341 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez nem megy, mert használtat néztem ki, (akitől venném nem igazán ért hozzá, alig használta), viszont nem a szomszédban lakik... A billentyűzet adott, csak egy OTG kábelt kellene venni, de ha esetleg nem megy a dolog, akkor potyára minek?...
-
törölt tag
válasz
beleszólok #66336 üzenetére
Én már azzal is beérném, ha az időrendi megjelenítés lenne az alapértelmezett, nem a relevancia szerinti. Apu nagyon kedves, hogy meghatározza, nekem mi a releváns, de úgy gondolom, hogy túl a 40 -en, ezt magam is el tudom dönteni.
-
air
nagyúr
válasz
beleszólok #66334 üzenetére
"csak azt lenne jó tudni, hogy miért van így."
Csak.
Millió+1 oka lehet, hogy egy cég miért alkalmaz ilyet.
Adózás, marketing, piaci stratégia stb..
De most őszintén, neked nem mindegy?
Egyébként miért nem tőlük kérdezed meg?
Szerinted mi tudhatjuk a választ? -
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #66332 üzenetére
Részben megvan a válasz: Rovioból több is van. Van Mobile, Entertrainment, Stars. Már csak azt lenne jó tudni, hogy miért van így.
Pl. a Star Wars miért szerepel az Entertrainment alatt, míg a SW 2... már nem tudom, melyikhez, talán a Mobile-hoz. -
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #61916 üzenetére
Tárgytalan: Samsung app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest