Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #165476 üzenetére
Annyit már sikerült elérnem az ApowerMirrorral, hogy a tablet (Lenovo m9)képe a telefonon ( Redmi Note 8 pro) meg jelenik. De fordítva sehogy nem jön össze. vagyis a felvételi számláló fent elindul de tök szürke minden és nem reagál a mobilra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
válasz Beni2360 #159825 üzenetére
Talán ez lenne az? [Google Fotók – Fotószkenner] ez az angol nyelvű oldala PhotoScan by Google Photos
read-only mode on the forum
-
MODERÁTOR
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #159824 üzenetére
Találtam egy cikket ahol ezt ajánlják ; PhotoScan by Google de a playon igy nincsen már fent.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Beni2360 #97114 üzenetére
MX -el nem tudsz közvetlenül LAN -t tallózni. Fájlkezelőből tudod átadni a lejátszást. A BS Player kezeli a LAN -t, és akár online feliratot is tud. De, sztem ez user error, mert egyik lejátszó sem olyan kifinomult, mint a Kodi (vagy, esetleg az Androidra optimalizált verziója, az SPMC). Esetleg le lehet tölteni hozzá egy feliratkezelő plugin -t.
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz Beni2360 #97014 üzenetére
Kell hozzávaló kodek.
MX-ben nézd meg a Beállítások-Dekóder-Egyéni kodek alatt, melyikre van szükséged. (nekem például Armv7 NEON kell, ez készülékfüggő)
A megfelelőt letöltöd a már linkelt oldalról. Kicsomagolod a zip-et. A kapott fájlt a készülék saját tárhelyének a gyökerébe másolod. Elindítod az MX playert, észlelni fogja a kodeket, kérdezi, hogy használja-e, okézod és....azt hiszem ennyi. -
kovisoft
őstag
válasz Beni2360 #85431 üzenetére
Az eBay-es kütyük topikban sokan vásároltak ilyet.
-
törölt tag
válasz Beni2360 #85062 üzenetére
Nem értem a kérdést, de ha valamire kíváncsi vagy ezzel a kütyüvel kapcsolatban, akkor nézz körül az AML S802 topikban!
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Beni2360 #84458 üzenetére
Tényleg nem lehet több program kijelölése után a kizárást választani. Soha nem használtam a programtisztító funkciót csak most néztem rá dokee78 kérdése kapcsán és úgy látszik felületes voltam. Viszont nálam olyankor is megmarad a három pötty, viszont eltűnik a "kizárás hozzáadása" opció és marad az "exportálás - visszaállítás - mind kijelölése". Legalábbis a pro verzióban. Bocs a hibás infóért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Beni2360 #83570 üzenetére
Gondolom, hogy addig megvan, hogy ha kikapcsolod a képernyőzárat, akkor "nem lép akcióba". Az automatizálók (pl. E-Robot, Tasker, stb.) bekövetkező események hatására, maguktól végrehajtják a megadott műveleteket. Jelen esetben az egyik eseményed a telefonhívás (kimenő, bejövő, csöngés, beszéd, vagyis minden, ami eltér a "készenlét" állapottól). A műveleted pedig a képernyőzár kikapcsolása (ehhez root kell, de talán meg lehet oldani a kijelző kikapcsolás megakadályozásával is, amit elvileg root nélkül is lehet. Amíg aktív a kijelző, addig nincs képernyőzár). A másik eseményed a hívás befejezése, vagyis a "készenlét" állapot. Ehhez pedig a képernyőzár bekapcsolás műveletet társítod. Automatizálás szempontjából ezek tök egyszerű műveletek, de ha elakadnál, akkor mindkét automatizálónak van itt topikja, ahol kaphatsz segítséget. Ha van root, akkor ezt E-Robotban kb. 2 perc megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest