- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Egy másik topic-ban feltettem már ezt a kérdést, választ nem kaptam még, itt hátha több a hozzáértő : "Most szeretnék vásárolni egy Samsung a54 telefont, ezzel kapcsolatban szeretnék véleményt kérdezni, főként e-simmel kapcsolatban. Egy előfizetéses Yettel, illetve egy kártyás Vodással lenne használva, még nem döntöttem el melyik helyett kérjek e-sim-et.
Yettel munkahelyi azt hétköznap használom, Vodát hétvégén, és ünnepnapokon, ritkábban mindkettőt. Van-e aki hasonlóképpen használja ? Gondolom kikapcsolható külön-külön mindkettő kártya ? Mobiladatot a Yettelről használok, Vodánál általában Wifit, otthoni
netet használok, van különbség aksi fogyasztásnál e-sim, vagy a Vodás prepaid kártya használatánál, térerő amerre én járok általában mindenütt teljesen jó. Melyik kártya lenne a helyes választás e-simre aki használ ilyeneket, hátha tudna segíteni , vagy teljesen mindegy. Ha véletlen telefon meghibásodik , ugyanúgy gyorsan áthelyezhető az e-sim is mint a prepaid kártya ? Elnézést a kérdésekért nem használtam még e-sim-et .
Köszönöm előre is ha tud valaki saját tapasztalatokkal segíteni." -
andrás47
senior tag
Sziasztok ! Olyan alkalmazást, vagy egyéb megoldást keresek Samsung mobilhoz kellene, ami egyből a SIM kártya kezelőbe irányít? SIM kártya kezelő menü pontot, hogyan tudom elérni valami gyors menüvel, vagy akár alkalmazással. Kártyák ki/be kapcsolása, hálózat mód váltás, ki-be kapcsolása lenne a cél gyorsan egyszerűen, lehetőség szerint "egy gomb nyomással". Root nélküli megoldást szeretnék, ha egyáltalán létezik ilyen. Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Kis segitseget szeretnék kérni, Samsung mobilról költöznék realme mobilra mindkettőn Android 10 van a phone clone-val próbáltam sikertelen lett lehet valamit rosszul csinálok, (nem vagyok hozzá értő), de mindkét készüléknél csak a régi telefon opció volt a választásnál. Tudnátok ajánlani hogyan oldjam meg az át költözést legegyszerűbben, leginkább amely program magyarul is tud igazán az lenne jó, meg amelyik mindent áthelyezés. Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Van olyan alkalmazás ,amely megmutatja a nagy fogyasztó alkalmazásokat, valamelyik leszippantja, a Samsung A40 aksiját?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Tudnátok ajánlani ingyenes tárhelyet, amely jól működik, és megbízható , valamint nem a legkisebb a kapacitása, zenék, képek, videók feltöltésére, alkalmas lehet . Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Valahol olvastam a telefon aksiját legjobb 20-85 % között tartani, nem tudom ez valós-e, ha igen van olyan alkalmazás amelyiken be lehet állítani, hogy állítsa meg a töltést 85%-nál , ha igen linket kaphatnék ?
-
andrás47
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
-
andrás47
senior tag
Üdv Tudtok ajánlani olyan alkalmazást lehetőleg magyarul tudjon, amelyre pár mondatot lehet rögzíteni, és fényképet is csinálni mellé, valami notesz szerűre gondolok, az sem baj ha nem fizetős . Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Köszönöm a segítségeteket.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Tudtok ajánlani valami jó ingyenes zene letöltőt a play áruházból, amivel a Youtube-ről lehet zenéket közvetlen mobilra letölteni, majd átkonvertálni őket ? Valamikor tubemate volt de most azt nem találom, és mp3 konverter. Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Sajnos az sem jön be amit írtam...
-
andrás47
senior tag
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Elnézést nem hozzáértő vagyok egyáltalán, nem is biztos, hogy jó fejezem ki magam de hátha tudtok segíteni: androidos mobilra zenéket töltök le YouTube letöltő Tubemate-3 -al, így ezek ha jól látom videók maradnak, de volt még egy alkalmazás amit véletlenül letöröltem , és az átkonvertálta egyből mp3 -ba, ha jól tudom , most ez hiányzik esetleg valaki megtudná mondani milyen alkalmazást töltsek még le, amely a Tubemate mellé amely, ezt a problémát megoldaná ? Köszönöm -
andrás47
senior tag
Üdv !
Nem tudjátok véletlen egy ismerősöm mondta, hogy ai IGO navigáció is letölthető most ingyenesen mobilra, nemcsak próba verziólenne ez, valami születésnapi alkalomból, ha esetleg valós ez mettől-meddig ingyenes ? Köszönöm -
andrás47
senior tag
Üdv ! Arra van valami megoldás mobil általában, hogy gmailra érkezik angol nyelvű levél, és azt követően magyarra fordítva tudjam olvasni ?
Köszönöm. -
andrás47
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani az áruházban olyan órát,6.0 androidra, amelyik lezárt képernyőn is érzékeli, ha előtte elhúzom a kezem, és feléled, majd mutatja az időt, vagy akár mást is,e-mailt, üzenet érkezését , ha jól emlékszem a WP telefonoknál volt ilyen ( Lock sreen volt a neve) ? Köszönöm -
andrás47
senior tag
Üdv !
Abban kérnék segítséget azt hogy lehet beállítani, hogy a gmail,illetve e-mail fiókoknál belépéskor mindig kérjen jelszót, mivel néha más is használja a telómat?
Ha lehet lépésről-lépésre kérem megadni mert igen kezdő vagyok.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged