- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Kenderice #173664 üzenetére
Bármi másra is átirányíthatod, sőt, igazából ha nem lényeg hogy hangposta leadható legyen akkor lehet a szám pl. a +3650123456 vagy bármi ami NEM egy valid telefonszám (ugye ez a példa is egy számjeggyel rövidebb mint egy valid szám..) így ha valaki felhívja a SIM-et akkor csak egy vakra átirányítás és egy nem nyert / nem elérhető lesz a válasz.
Valahogy így ahogy itt is írtam. -
ggeleven
őstag
válasz
Kenderice #173647 üzenetére
Macrodroid Play áruház
Macrodroid PH fórum
-
efi99
őstag
válasz
Kenderice #170044 üzenetére
CubeACR 2.3.232 (apk-ból, mert a GP-es ennél frissebb), azzal még nem kellett keverni vagy, ami gyanúm szerint tök ugyanez a program (elrendezés, menüpontok, működés), csak más néven: Talker ACR, abban semmit nem kellett kutyulni, alighanem azért, mert az 2022-es, viszont ez a GP-n is fent van. Szintén Samsung.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Kenderice #170044 üzenetére
Nem lesz könnyű, mert a hívásrögzítő programok kicsit széllel szemben........
, mert a Google tiltja a működésüket az EU-ban. Az sem mindegy, hogy milyen készülék és melyik Android verzió fut rajta, de még a korábban működők is tudnak "hátast dobni" ahogy a Google zárja be a kiskapukat. Ki kell próbálni többet, hogy valamelyik esetleg nálad jól üzemel-e. Néha még az is előfordult, hogy egy másnál működő program, ugyanannál a rendszernél és készüléknél nálam nem akart működni sehogyan se.
Én pont emiatt vettem végül Samsung-ot, azoknál több típusnál is van jó módszer, hogy rendszerszinten működjön a rögzítés, ráadásul így ez sokkal jobb minőséget is ad, mint az egyéb külsős programok. -
svgyula
addikt
válasz
Kenderice #166565 üzenetére
Szia! Kicsit visszaolvasol pár hete volt valakinek hasonló problémája. Ha(?) jól emlékszem az oldotta neki meg, hogy törölte
a tárcsázó adatait az alkalmazás beállításoknál. Meg ugye van egy kollégám aki soha nem kapcsolja ki a telefont és soha nem törli a híváselőzményeket és évent kb 2x jön a szellemteefon effektus. Vagy elkezd hívogatni, vagy neki jelez nemlétező hívást, esetenként pedig egyszerűen elérhetetlen lesz -
DrKapocs
őstag
válasz
Kenderice #166565 üzenetére
Ez valóban inkább a készülék topicjába való kérdés. Elég sok minden okozhatja ezt. Csak pár kérdés, amit érdemes lenne tisztázni:
- volt mostanában újraindítva a készülék?
- volt mostanában update?
- mennyi és milyen alkalmazás terheli a készüléket (Facebook, Messenger, Insta, stb), mi fut a háttérben?
- próbáltál gyári visszaállítást, romot újraflashelni?4 éves a készülék, de a tárcsázó megnyitásához ez valóban sok idő.
-
BitRider
senior tag
válasz
Kenderice #165894 üzenetére
Kell egy általános távirányító program, ami szerverként funkcionál a PC-n, és egy kliens, amivel kontrollálsz. Én ezt a kombót ismerem: Unified Remote Server + Unified Remote.
Ki kell próbálni, hogy vannak-e általános média funkciói, amit a böngésző le tud kezelni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Kenderice #165625 üzenetére
Nem volt túl bonyolult.
Itt megmutatom, hogyan csináltam. -
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Kenderice #148156 üzenetére
Nem használok sem Waze -t, sem FTP -t. Azt tudom, hogy a Kodi tud FTP -ről streamelni, de a Kodi nem igazán telóra való. Az előbb próbáltam TotalCommander -rel WebDAV -ot (én azt preferálom a NAS -omon), símán lejátszotta (nem csak fájlonként, hanem egész mappát kijelölve is). A TC kezel FTP -t is, egy próbát megér.
-
karolyabrosz
kezdő
válasz
Kenderice #140726 üzenetére
Én ezt hasonloan képzeltem el, mikor teamvieverrel belépek egy erősebb PC-be. A mai mobiloknak a felbontása jobb mint a laptopomé, igy smán kiadhatná a mobil képét egész képernyősr- PC-n. S onnantol van egerem, billentyuzetem. A gond csak az, hogy ez még nem Windows hanem android. De a kezelése mindenkép más lenne.
-
woodworm
veterán
válasz
Kenderice #140338 üzenetére
Újabb androidokkal nincs tapasztalatom, de nekem kimondottan idegesítő volt a minden hívás előtti kérdezgetés. Amíg kegyvesztett nem lett, a Pixel Phone-t használtam, a True Phone-t csak kipróbáltam, most a DW Contacts van a telefonomon.
Mindegyikre jellemző a taníthatóság, a jobbra, balra húzásra beállítható tevékenységek. A DW-n lehet a tárcsázóra és a névlistára is két hívógombot megjeleníteni, de hosszú érintésre is gyorsan váltható a betanított, beállított sim. -
svgyula
addikt
válasz
Kenderice #140336 üzenetére
Szia! Ha(?) jól emlékszem a sim beállítások között van olyan opció
amivel hívás előtt feldobja mindkét sim-et és te kiválasztod melyikről
indítasz hívást. Ha jól tudom a névjegyzékben nem lehet sim-hez neveket hozzárendelni. Tehát egyik sim-et se állítsd be alapértelmezettnek akkor mindig feldobja a kérdést és választhatsz. Azt persze neked kell tudni kit melyik sim-ről hívod. -
crok
Topikgazda
válasz
Kenderice #133260 üzenetére
Én mondtam.. akkor viszont marad a horses for courses elv mert szerintem a videokép PC-n képlopóval rögzítésénél kb. ugyanaz lesz a gond mint a képekből video készítésnél. A telefonból is csinálhatsz valamilyen szervert, mondjuk SMB-t is akár de jobb lenne egy FTP vagy SFTP vagy valami.. a rögzítőn hátha lehet olyat beállítani hogy darabolja a felvételt (mondjuk 1..2GB-onként) aztán a PC-n állítsd be hogy X időnként mentse le (vagy mentsd kézzel) a telefonról a cuccot és törölje az eredetit.
-
crok
Topikgazda
válasz
Kenderice #133225 üzenetére
Nagyon off és nagyon elméleti..
Elég sok dependenciája van (tethering, root, selinux permissive, busybox pl.) de szerintem megoldható:
- Telefont USB-n összeködöt a géppel (és még töltöd is)
- Bekapcsolod az USB tethering-et így lesz IP kapcsolat a gép meg a telefon közt (esetleg Wifi-n keresztül is mehet ha a rögzítést elbírja)
- selinux-ot permissive-re állítod a telefonon, akár ezzel akár kézzel (nem megy a mound enélkül)
- belső tárolón csinálsz egy könyvtárat amit mentési könyvtárnak ki is tudsz választani a rögzítő app-ban
- busybox mount-al felcsatolsz ebbe a könyvtárba - az USB tether-en keresztül - egy SMB megosztást a PC-n és utána a rögzítő app menthet ide
Csináltam már hasonlót de nem tudom a rögzítés milyen adatfolyamot generálna és elbírja-e stabilan ez a fajta kapcsolat (nekem másra kellett). -
-
-
atike
nagyúr
válasz
Kenderice #133235 üzenetére
Nem jó?
Én amikor csináltam - azt hiszem a Lapse It volt a program - be lehetett állítani, hogy az első kép beállításaival csinálja az összes képet. Lőttem próbaképp 1, 10 és 60 másodperces intervallumosokat is - volt, hogy 10 órán át volt lerakva a telefon...
A lényeg, hogy elég meggyőző lett a végeredmény. De ahogy érzed, te tudod, hogy mit akarsz és hogyan...
-
-
kovisoft
őstag
válasz
Kenderice #133219 üzenetére
Valami IP Camera alapú megoldást tudnék elképzelni, ahol a telefonon valamilyen webcamera app futna, ez nem mentene semmit, csak streamelné a videót a laptopra, és a laptopon kellene valamilyen rögzítő szoftvert futtatni. Talán az asztali VLC tud olyat, hogy nem csak veszi, de le is menti a stream-et, de ebben nem vagyok biztos.
-
válasz
Kenderice #133225 üzenetére
A probléma ott van, hogy az androidos felvevőknek nem erőssége a hálózati helyek kezelése,de ha netán mégis, akkor sem gondolnám, hogy mindezt valós időben tenné, mert 1-2 caomagveszteseg eseten kukázható lenne a teljes felvétel. Szóval előbb mentené a telefonra és utána tolná át. Persze ha valaki megoldotta az appban, hogy ideiglenes tárolóba mentsen x mb-ot és utána összefűzze. Usb kábellel sem jobb, ha nem tudod tölteni a telefont közben, mert egész nap nem biztos, hogy bírja. Ahhoz pedig Otg+Y kabel+ Usb-C csatira van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest