- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
szimi57 #156934 üzenetére
Kipróbáltam, sajna visszaállított dátummal is ugyanaz az eredmény.
Valami más hibának tűnik, talán a Google, nem tudom.
Tesztelgettem kicsit tegnap este, és a kézzel rögzített eseményeket jól mutatja, akár egésznapos, akár adott időpontra, csak a névnapokkal van baja, de több fiókban.
Bár a névnapok jól szerepelnek a Google naptárban, valahogy a szinkron nem az igazi.
A névnapokat külön naptárba így húztam be [link] régen, most töröltem a teljes naptárat, hozzáadtam újra egy újonnan letöltött fájlból, innen, de az eredmény ugyanaz, több fiókban is.
Nem nagyon értem…
Van ugyan egy offset beállítás, ami ilyesmi hatással van, de az 0-n áll, ha átállítom 1-re, 2-re pl, akkor még egy, két nappal előre siet. Sajna -1-et nem fogad el…Tudna valaki egy próbát tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest