- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Astery
senior tag
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Face8814 #139085 üzenetére
Első tipp: a hozzá való architektúrához írt APK-t töltöttél-e le?
-
-
válasz
Face8814 #134867 üzenetére
Majd pár napon belül megkapod a frissítést. Sosem egyszerre engedélyezik mindenkinek a frissítéseket, mert akkor azonnal lehalna a play store. Nekem már napok óta fent van a Note9-en a Pie-on. Ha nagyon kell, uninstall (vagy letiltás, ha nem lehet) az S10-en, aztán már a legfrissebbet tudod letölteni.
-
Tyer
őstag
válasz
Face8814 #19110 üzenetére
Hihi, látod miylen telom van, mérnem ezzel kezdted
WA jo.
Egy bajom van vele, sokkal kevesebb kontaktom van fenn.
Ugyhogy leszedtem.
Viberel aza gond, hogy a frissitései valami miatt 1X-szel összeakadnak, és ébrentartják, de ferob mester hosszu munkával kitesztelte, hogy a 2.3.2.61 verzió volt az utolsó, aminél ez még nem jelentkezett.
Amióta visszaállitottam, megoldódott a probléma.
Ill. érdemes töltés után közvetlenül leállitani a Sense-et, és az sem fog ébrenlétet generálni.
Azota 40 h készenlétem, és 2h+ kijelzöidöm van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged