- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
bestpixel #155896 üzenetére
Szia! Az android go egy lebutított verzió jellemzően gyenge SOC és kevés memória használatra adták ki. Tehát biztos futnak rajta az alkalmazások de semmi "csodát" ne várj tőle! Nekem is van itthon egy tablet amin android go fut DE inkább hagyták volna a 6-os teljes droidot mint ezt a f..st. Már egy youtube videó is problémás sokszor.
-
bestpixel
tag
válasz
bestpixel #155681 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy most telepítettem a Fair Emailt, ami konkrétan kiírta, hogy hogyan lehet lelőni az akku optimalizálást, így megtettem azt a BlueMailnél is. Eddig hiába kattintottam erre a funkcióra, nem kapcsoltam azt ki, mert nem tudok droidul (feljött egy sor, hogy akku optimalizálás kikapcsolva, azt hittem, ez azt jelenti, hogy ki van kapcsolva az akku optimalizálás – de nem azt jelenti, hanem csak egy menüpont). Ezt is meg kell tanulni, mint a vindózt, úgy látszik.
Na mindegy, most tesztelem mindkét appot az email értesítések szempontjából is. -
Fall-N
veterán
válasz
bestpixel #155662 üzenetére
User error. Nekem MIUI-n tökéletesen működik a FairMail, előtte 5 vagy 6 évig az AquaMail Pro. Mindig azonnal megkaptam és most is a leveleket. Gyárit mindig kikapcsolom (szinkront), azzal kezdem a telefon belakást. Bár nekem a GMail alkalmazással sem volt sose gondom. Rezgett a léc, hogy használni fogom az új Material You frissítés után, de a FairMail jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest