- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows CE fórum
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A viberen belehet valahol állítani hogy csak egyet rezegjen üzenet fogadáskor ne pedig háromat?
Elég idegesítő ráadásul eszi az aksit is!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amin nyomon lehet követni egy másik mobilt(mobilokat)!
Nem kellenek extra lehetőségek benne de lehetőleg magyar nyelvű legyen!
Köszönöm a tippeket,javaslatokat!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz forintuser #33900 üzenetére
Köszönöm!
Valami egyszerűbb esetleg?Vagy ez is az csak nekem tűnik bonyolultnak?Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás amelyik megmutatja melyik alkalmazás tartja ébren a telefont?
THXSoha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Hagyd a francba írj úgy hogy a magánhangzóknál balra dőljön az ékezet!
kovisoft a telefonban tudod beállítani hogyan számlálja!Ha így van beállítva akkor ne csodálkozz ha mondjuk a számládon dupla vagy tripla annyi sms lesz mint te valójában gondoltad vagy írtál![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Casanova* #32854 üzenetére
Ezer köszönet, letöltöttem és tényleg nagyon fasza,még hagyom egy kicsit a Call Meter 3G aztán szerintem megy a levesbe.De tényleg nekem azzal sincs semmi gondom de hát a gyári alkalmazás az csak jobb!
Mondjuk most jól jött a Call meter 3g mert csomag váltásom volt és az a váltás előtti időszakot is jelzi!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz snowdog #32835 üzenetére
Nekem pont úgy számol mint ahogyan a szolgáltató,pedig csak a csomagot választottam ki az előre a programban beállított csomag szerint.
Tarifa kiválasztásának kérése opcióval próbálkoztál már?Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Feltettem a Handcent programot megírtam az sms-t és mégis 3db-nak küldte el!Valaki segítene beállítani,hogy átkonvertálja 1 be!
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz basaja #32656 üzenetére
Köszönöm és kipróbálom.Most küldtem egy SMS-t kb 50 betűből állt és nem volt benne ékezetes betű de a Call Meter még is kettőnek számolta!Egyre érdekesebb számomra!
Handcent ez akkor végül is mit csinál ha használod mellé a Call metert is?
Amúgy samsung alaxy advance telefonom van![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz tomy86 #32646 üzenetére
Akkor jól átvertek,mert előbb hívtam és a csajszi azt mondta,hogy a 160 karakter ékezettel együtt van!
Vagy fogalma sincs róla!Ez is elképzelhető mert megszámolta mennyit küldtem annyit mint a Call Meter is mutat de ő meg azt mondja nem lát benne duplát.Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
-
keke69
őstag
Éppen ez a gond hogy simán beleférne 1 sms-be mivel nem hogy 160 karakter hanem mondjuk csak 50 de ékezetes betűket használok és így 2 sms ként számolja ha ugyan ezt az sms-t elküldöm ékezetek nélkül akkor csak 1 sms-nek számolja!
A rendszer csak 1-nek számolja(mikor ímegírom az sms küldésnél csak 1-nak írja) a Call Meter 3G számolja 2-nek!basaja :ezen a problémán kívül semmi bajom ezzel a programmal és tud mindent egyben számolni így inkább maradnék is mellette ezt az egy problémáját szeretném inkább orvosolni!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Call Meter 3G-ben kellene egy kis segítség!
Van arra valamilyen megoldás hogy ha sms-t írok ékezettel (természetesen a 160 karakteren belül)akkor ne számolja több SMS-nek hanem csak 1-nek?
Köszönöm a válaszokat előre is!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!