- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
sszemtelen #97497 üzenetére
Nálam egyáltalán semmit sem fogyaszt,kicsit csodálkoztam is az elején,guglinál ez szokatlan volt számomra...
-
basaja
senior tag
válasz
sszemtelen #97484 üzenetére
Hali!
Nálam hiba nélkül dolgozik,akkut egyáltalán nem szereti... -
nyisziati
veterán
válasz
sszemtelen #97484 üzenetére
Én használtam sokáig, de aztán annyira felhizlalták, hogy már észrevehetően visszafogta a gépet, úgyhogy fagyasztottam a többi Google cuccal együtt.
Egyébként nem rossz, helyi híreket ad be, moziműsort, időjárásjelentést, figyeli, mikor, hol jártál és felkínálja az útvonaltervezést oda napi, de akár heti szinten is. Na jó, ez egy idő után már inkább a "creepy" kategória.
Meg nekem annyira nem hasznos, mert gyakran helyettesítek, ráadásul kiszállítok, így nem állandó helyekre járok. Bár ez mostanában változni fog. Mindenesetre nem akarom visszarakni, mert elég erőforrás-igényes.
Talán a Redmi 2-re fölpakolom, az dupla ilyen erős.És ezeken kívül vannak még funkciói, nézd végig. Akkuéhségről nincs infóm, konnektorközelben élek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest