-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud megoldást a problémámra, kerestem már midnnehol, itt is kérdeztem, de eddig semmi sajnos. Hátha most látja valaki, aki már találkozott ezzel.
Szóval az alany egy Redmi Note 10 pro, amivel nova launchert szeretnék használni. Ha csak simán elindítom tökéletesen működik minden funkciót amit akarok, kiemelném itt a kézmozdulatokra történő vezérlést. Viszont ha beállítom alapértelmezett kezdőképernyőnek a novát akkor a Miui azonnal átvált "gombos" vezérlésére(az a 3 kis szar ikon alul), mivel hogy harmadik féltől származó launchernél nem lehet kézmozdulatokat használni. Tényleg nincs semmi mód, a romoláson kívül, hogy ezt megkerüljem?
Köszi előre is a tippeket! -
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan naptár alkalmazást ajánlani, amit két eszközön is tudunk használni és látjuk, ha valamelyikünk ír bele plusz eseményt? Ebből az egyik eszköz egy iPhone, a másik androidos. A google naptárt egyszerűen nem bírom működésre kényszeríteni.
Köszi! -
tibi03
csendes tag
Köszi a tippet, ez így most működőképes lenne, a gondom az, hogy a 3 hülye dedikált gomb alul ugyanúgy ott van, annak ellenére, hogy tudom vezérelni gesztusokkal, ha viszont megpróbálom nova alatt átállítani a vezérlést kézmozdulatokra akkor rögtön visszavált a gyári launcherre.
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Redmi Note 10 pro.
Szeretném kicsit jobban személyre szabni a telefonom, korábban már használtam Nova launchert, amit nagyon szerettem. Most is ezt használnám, viszont a rendszer nem engedi, hogy harmadik féltől származó launchernél kézmozdulatokat használjunk vezérlési módként, amit szintén nagyon szeretek, ezért nem válnék meg tőle. Erre van valami megoldás, hogy a kettő együtt működhessen rom csere nélkül? Őszintén szólva nem értek hozzá és nem is igazán van se időm, se kedvem bajlódni vele.
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged