- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
cukaapa #157488 üzenetére
Sajnos én ki fogytam az ötletekből.
Különben én nem szoktam kivetíteni. A MI box-on Android van, szóval kb van rajta minden, ami kellhet (nekem). Az okos tv témában sem vagyok otthon, mivel nekem még sosem volt.
Édesapámnak volt a vessző paripája ez a kivetítés dolog. Az Ő kedvéért kotorásztam neki ezt a témát. Neki Huawei P20Pro van és anno nekem is az volt. Itt, a fórumban segítettek nekem is.
Ez már jó 1.5 éve volt és az óta vissza is tértem Samsungra. -
Zototh64
őstag
válasz
cukaapa #157480 üzenetére
Most kipróbáltam 2 telóval.
Samsung okos tv.
Galaxy Note 20 Ultra 5g, bekapcsolva a Smart View-t, tv felugró ablakban engedélyeztem a kapcsolódást és ment rendesen a Netflix és az HBO Max is.
Huawei Mate 40 Pro, bekapcsolva a vezeték nélküli kivetítést, tv felugró ablakban engedélyeztem a kapcsolódást és ment rendesen szintén a Netflix és az HBO Max is.
A Samu guglis, a Huawei csak HMS.
Kapcsolóláskor a tv-n a telefon képernyője jelenik meg.
Innentől kezdve bár milyen app-ot indítok azt látom a tv-n. -
-Maci-
addikt
válasz
cukaapa #157479 üzenetére
Na, kipróbáltam.
Nekünk nem okos tv van itthon, csak egy sima alap. Xiaomi "okosítót" használunk.
Ezt tudom csak le írni hogyan működik.
Hozzá kell adni az eszközt egy szobához, amin ki szeretnél vetíteni. Nálam ez az eszköz a MI box. Nálad valahogy a tv-t kell hozzá adni. Tippelek, hogy akkor fog működni ha tv is Android alapú.
Ha hozzá adtad az esközt, akkor megjelenik a képernyő átküldése gomb.
Nálam így néz ki:Ezt a Cast szabvány dolgot pedig pontosabban megmondják neked a telefonodnak megfelelő topikban. Én is itt, PH-n olvastam valahol.
-
-Maci-
addikt
válasz
cukaapa #157466 üzenetére
HBO Max előtt pedig működött?
Olyan nagy megváltó okoságot nem tudok mondani. Mindenesetre a kínai telefonok kivetítése nem megy olyan simán. 2 féle szabvány van: MiraCast és Anycast. Részleteket nem írok, keress rá.
A gond ott van, hogy a Google az egyiket preferálja, a HMS pedig a másikat. Nekem is ez volt a Huawei telókkal. És ezért van, hogy a fiad S21FE-val pedig működik.
Megpróbálok gondolkozni, hogy én anno hogy csináltam. Kicsit meg koptak már az emlékek, nekünk is Samsungok vannak már.Szerk:
Valami fel dereng a homályból: Google Home -ot kell telepíteni a telefonra és abból kell kezdeményezni a képernyő tükrözést. Viszont ha jól emlékszem ez 1:1-ben a képernyőt tükrözi, nem csak a "parancsot", ahogy Samsunggal.
Este meg tudom nézni, ha addig nem sikerül van még egy öreg Huawei tabletünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest